Categories: Гламур

Олена Зеленська для зустрічі у Нормандії одягла символічну брошку: образ першої леді

Під час свого візиту до Франції Олена та Володимир Зеленські взяли участь у святкуванні 80-річчя висадки союзників у Нормандії. Для важливої події перша леді України вибрала образ, який гармоніював з військовим стилем її чоловіка, а доповнила вбрання символічною брошкою.

Володимир Зеленський на церемонії 6 червня постав у чорному світшоті з гербом України і штанах-карго військово-зеленого відтінку. Його дружина з’явилася у костюмі чорного кольору, що складається з прямих штанів і жакета приталеного силуету з великими накладними кишенями, та блузці хакі з великим бантом.

 Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Свій образ Олена Зеленська доповнила брошкою у вигляді півника українського бренду Gunia Project. На створення аксесуара дизайнерів надихнув керамічний глечик-півник, який вцілів в одній з багатоповерхівок у Бородянці, що на Київщині після російських обстрілів. Він став одним із символів незламності українського народу. Як зазначено на сайті бренду, ціна брошки “Півник” – 6800 грн.

 Фото: guniaproject.com.ua

“D-Day – так у військовій справі позначають день початку військових операцій. Але найвідоміший “День Д” в історії був 80 років тому, 6 червня 1944 року, коли союзники здійснили висадку на узбережжі Нормандії, в окупованій нацистською Німеччиною Франції”, – написала перша леді в Instagram.

 Фото: instagram.com/olenazelenska_official

“Сьогодні разом із президентом України під час нашого візиту до Франції маємо честь долучитися до вшанування цієї великої події, – додала вона. – Нині, через 80 років, коли вже Україна протистоїть новому нацизму, висадка союзників у Нормандії набуває нового символічного значення, нагадуючи світу про важливість спільних дій у боротьбі зі злом. Лише так, разом, його можна перемогти”.

На заході подружжя Зеленських вітали президент Франції Еммануель Макрон та його дружина Бріжит Макрон. Перша леді Франції з’явилася на публіці у білому монолуці Louis Vuitton.

 Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді США Джилл Байден вибрала для церемонії темно-синій костюм американського бренду Adam Lippes, а королева Нідерландів Максима одягла сукню з великими гудзиками і капелюх.

 Фото: instagram.com/olenazelenska_official

 Фото: instagram.com/olenazelenska_official

 Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Ольга Степанова

Recent Posts

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

2 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

7 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

14 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

24 хв. ago

“Ви на приколі?”: Тищенко бурхливо відреагував на нове рішення суду (відео)

Нардепу Миколі Тищенку продовжили запобіжний захід ще на два місяці у вигляді цілодобового домашнього арешту. Це рішення…

26 хв. ago

Тепло і сонце перед вихідними: прогноз погоди на 20 вересня потішить українців (карта)

У п'ятницю, 20 вересня, в Україні очікується спокійна, тепла і сонячна погода. Практично по всій…

30 хв. ago