Categories: Гламур

Обійми Зеленської та Бріжит Макрон. Чим вразили перші леді (фото)

Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська 6 червня взяли участь в церемонії святкування 80-річчя висадки військ союзників у Нормандії, яка відбулася у французькому місті Сен-Лоран-сюр-Мер. Фото з події опублікували на сайті Офісу президента.

На кадрах видно, що представників України зустріли обіймами президент Франції Емманюель Макрон та перша леді Бріжит Макрон. 

Після короткої розмови з президентом Франції та його дружиною подружжя Зеленських пройшло під оплески червоною доріжкою до місця проведення урочистого заходу.

Для шанованої у світі події Олена Зеленьска обрала стриманий чорний костюм та стильну блузу оливкового кольору. До піджаку перша леді прикріпила цікаву брошку: українці впізнали у ній «півника з Бородянки», який став символом української стійкості у перші дні повномасштабного вторгнення. Ця брошка із колекції вітчизняного бренду Gunia Project. Волосся Олена Зеленська зібрала у витончений «пучок».

Перша леді Франції Бріжит Макрон вразила стильним білосніжним образом: вона одягла молочно-біле пальто та білі туфлі на підборах. На зап’ясті у неї сяяло кілька золотих браслетів, а на пальцях виблискували каблучки. Зачіска була класичною: розпущене, але охайно вкладене волосся, а макіяж був достатньо насиченим.

Президент США Джозеф Байден з дружиною Джилл Байден та очільник Франції Емманюель Макрон з першої леді Бріжит Макрон

До слова, президент України Володимир Зеленський був на події у класичному образі останніх двох років: чорний світшот із тризубом та темно бежеві штани.

На церемонії були присутні лідери низки держав, зокрема Президент США Джозеф Байден, Принц Уельський Вільям, Премʼєр-міністр Канади Джастін Трюдо, Федеральний канцлер Німеччини Олаф Шольц, Президент Польщі Анджей Дуда, Президент Чехії Петр Павел, Премʼєр-міністр Нідерландів Марк Рютте та Президент Європейської ради Шарль Мішель.

Ольга Степанова

Recent Posts

Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК

Уряд України продовжує вдосконалювати механізми мобілізації та військового обліку в умовах воєнного стану. Кабінет Міністрів…

8 хв. ago

Українців позбавлять права на субсидію: хто у зоні ризику

Право українців на житлові субсидії можуть переглядати у разі виникнення певних обставин. Хто може втратити…

23 хв. ago

У шматку каменю віком 2 млрд років вчені знайшли мікроби

Унікальне відкриття, зроблене вченими у Південній Африці, може перевернути наше уявлення про еволюцію життя на…

31 хв. ago

В Україні злетіли ціни на популярний овоч для борщу: чому дорожчає

В Україні суттєво зросла вартість столових буряків. За останній тиждень ціни зросли на 20%, що…

35 хв. ago

Росіяни прорвалися до Цукуриного: ситуація на східному фронті погіршується

На Донеччині російські окупанти з двох напрямків штурмують Цукурине - ворог все ж зміг прорвати…

40 хв. ago

Мобілізація чоловіків до 25 років: у Раді заявили про важливу угоду з військовими

Уряд України визначився, як проходитиме мобілізація молоді. Про це розповів народний депутат України Михайло Цимбалюк . З його…

50 хв. ago