Categories: Гламур

Обійми Зеленської та Бріжит Макрон. Чим вразили перші леді (фото)

Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська 6 червня взяли участь в церемонії святкування 80-річчя висадки військ союзників у Нормандії, яка відбулася у французькому місті Сен-Лоран-сюр-Мер. Фото з події опублікували на сайті Офісу президента.

На кадрах видно, що представників України зустріли обіймами президент Франції Емманюель Макрон та перша леді Бріжит Макрон. 

Після короткої розмови з президентом Франції та його дружиною подружжя Зеленських пройшло під оплески червоною доріжкою до місця проведення урочистого заходу.

Для шанованої у світі події Олена Зеленьска обрала стриманий чорний костюм та стильну блузу оливкового кольору. До піджаку перша леді прикріпила цікаву брошку: українці впізнали у ній «півника з Бородянки», який став символом української стійкості у перші дні повномасштабного вторгнення. Ця брошка із колекції вітчизняного бренду Gunia Project. Волосся Олена Зеленська зібрала у витончений «пучок».

Перша леді Франції Бріжит Макрон вразила стильним білосніжним образом: вона одягла молочно-біле пальто та білі туфлі на підборах. На зап’ясті у неї сяяло кілька золотих браслетів, а на пальцях виблискували каблучки. Зачіска була класичною: розпущене, але охайно вкладене волосся, а макіяж був достатньо насиченим.

Президент США Джозеф Байден з дружиною Джилл Байден та очільник Франції Емманюель Макрон з першої леді Бріжит Макрон

До слова, президент України Володимир Зеленський був на події у класичному образі останніх двох років: чорний світшот із тризубом та темно бежеві штани.

На церемонії були присутні лідери низки держав, зокрема Президент США Джозеф Байден, Принц Уельський Вільям, Премʼєр-міністр Канади Джастін Трюдо, Федеральний канцлер Німеччини Олаф Шольц, Президент Польщі Анджей Дуда, Президент Чехії Петр Павел, Премʼєр-міністр Нідерландів Марк Рютте та Президент Європейської ради Шарль Мішель.

Ольга Степанова

Recent Posts

Незручна ситуація. 1,5-метрова “морська змія” двічі шокувала відпочивальників на пляжі (фото)

Інцидент стався на данському острові Борнхольм, де місцеві жителі групою збирали пластикове сміття і натрапили…

9 хв. ago

Окупанти готують удари по енергетиці: ворог має понад тисячу ракет

За словами експерта, з приходом холодної погоди та морозів в Україну, основне завдання окупаційних військ…

18 хв. ago

“Ревізор” відмовився залишатися в номері готелю після перевірки ультрафіолетом: результат шокував

Британець Зак Джонс, який проводить перевірки різноманітних громадських місць на гігієну та комфорт, вирішив зупинитися в готелі…

30 хв. ago

Відмова від бойової повістки: українців застерегли від суворих наслідків

Військовозобов'язані, які мають право на відстрочку від призову за мобілізацією, повинні терміново скористатися цією можливістю,…

39 хв. ago

Заберіть яйця, гриби та м’ясо з води: які продукти не можна мити і чому

Перед вживанням їжі потрібно мити як руки, а й самі продукти. Так, українці пускають під…

50 хв. ago

Пенсіонери в обмороці: Кабмін хоче вигребти залишки з їхніх банківських карток

Уряд може залишити без грошей деяких пенсіонерів . Гроші буде знято прямо з пенсійних карток, повідомляють на сайті Верховної…

59 хв. ago