Categories: Гламур

Важкий люкс віцеспікерки Кондратюк: босоніжки та сумочка потягнуть на три зарплати парламентарки

Віцеспікерка Верховної Ради Олена Кондратюк є однією з небагатьох українських парламентарів, яка під час широкомасштабної війни не сховала у шафу свій важкий люкс. І поки інші депутати на людях носять простіший одяг, депутатка вдягає відомі бренди.

От і на Великдень разом з чоловіком політикиня побувала у рідному Львові, де вигуляла сумочку від модного дому Dior. Цей аксесуар зі шкіри ягняти зараз можна придбати вживаний за 1660 євро (близько 70,5 тисяч гривень), а от новий, який скоріш за все купляла Кондратюк – 3500 євро (близько 150 тисяч гривень).

Олена Кондратюк з сумкою Dior

А днями заступниця спікера побувала на Міжнародній конференції в Баку, куди вдяглася в українські бренди. Так, для робочої поїздки вона обрала сукню із нової колекції Pustovit з “каштановим” принтом за 500 євро (приблизно 21 тисяча гривень). Кондратюк, до речі, є прихильницею цього українського бренду – в неї є декілька нарядів від Лілії Пустовіт.

Олена Кондратюк у сукні Pustovit

Також Олена Кондратюк покрасувалася у сережках бренду Gunia Project, засновники якого об’єднують традиційні українські орнаменти та форми з сучасним дизайном. Сережки як у віцеспікерки коштують 215 євро. Але для свого образу їх напевно довелося придбати дві пари, адже оригінал складається з асиметричних прикрас – одна у формі хрестика, інша – сережка конго. А депутатка “Батьківщини” носить пару сережок-хрестиків.

Нардепка у прикрасах від Gunia Project

Доповнила свій лук Олена Кондратюк романтичними босоніжками з квіточками від люксового бренду Jimmy Choo. Їх вартість – 995 доларів або 40 тисяч гривень.

Скільки заробляє народна обраниця

За минулий рік, судячи з декларації, зарплатня Кондратюк у парламенті складала 62 з половиною тисяч гривень на місяць. Ще майже 53,7 тисячі щомісячно вона отримувала як компенсацію витрат на виконання депутатських повноважень. Звісно, ж доходи її чоловіка, Олександра Богуцького, який є головою каналу ICTV та СЕО медіагрупи StarLightMedia, є значно вищими та складають десятки мільйонів гривень.

Із декларації Олени Кондратюк
Ольга Степанова

Recent Posts

Дешеві, але руйнівні: російські КАБи знищують міста в Україні, – BBC

Росія дедалі частіше використовує плануючі бомби - дешеві, але дуже руйнівні боєприпаси - для просування свого наступу…

11 хв. ago

Після двох років перерви. Ракета Blue Origin знову виведе туристів в космос

Туристична ракета Blue Origin знову готова вивести пасажирів на край космосу. Це станеться вперше за…

20 хв. ago

Чоловіків до 25 років мобілізують на війну в травні: кого це стосується

В Україні зменшили призовний вік до 25 років. Проте існують випадки, коли молодших осіб можуть…

26 хв. ago

Прогноз погоди з 20 по 26 травня. В Україні починається літо

Цього тижня, з 20 по 26 травня, очікується прогрівання повітря у більшості областей країни. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують,…

30 хв. ago

“Хотів би приїхати до України”: Ф’юрі зворушливо звернувся до Усика після бою за “абсолюта”

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі після завершення бою за звання абсолютного чемпіона світу зворушливо звернувся до свого…

31 хв. ago

Тинний шантажує і вимагає від влади негайно підняти українця тариф на світло аж до 4 грн/кВт-г

Рішення щодо перегляду тарифу на електроенергію для населення перезріло на 5-7 років. Про це заявив…

33 хв. ago