Categories: Гламур

65-річна Мадонна показала нового молодого бойфренда (фото)

Американська поп-ікона Мадонна не зраджує собі й обирає партнерів, які набагато молодші, ніж вона. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася знімками, де продемонструвала вельми неоднозначні кадри в компанії молодого темношкірого хлопця, ім’я якого поки не називається.

Серію знімків було зроблено в готелі The Standard High Line Hotel у Нью-Йорку, куди артистка разом із друзями приїхала розважитися на вечір. На ній був яскраво-червоний топ і такого ж кольору штани. Свій образ вона доповнила червоними шкіряними напіврукавичками, такого ж кольору ковбойськими чоботами і великою кількістю браслетів і ланцюжків.

Знаменитість особливо часто позувала зі ставним незнайомцем, а на одному з фото він поклав руку їй на груди, коли вони напівлежали на чорному шкіряному дивані.

Імені чоловіка Мадонна не розголошує. Натомість у підписі вона поміркувала про річницю свого чудесного зцілення.

“Сьогодні рік тому я щойно повернулася додому з лікарні після того, як пережила небезпечну для життя хворобу. Я ледь могла стояти на задньому дворі з одним бенгальським вогнем. Я дивовижним чином одужала і провела приголомшливий рік. Дякую тобі, Господи. Життя прекрасне!” — написала зірка.

Поп-зірку доправили в лікарню 24 червня 2023 року після того, як її виявили без свідомості внаслідок, як пізніше з’ясувалося, серйозної бактеріальної інфекції.

Артистку помістили у відділення інтенсивної терапії, де її довелося реанімувати за допомогою “Наркану”. Цей препарат традиційно використовується для лікування людей, які перенесли передозування опіоїдами. Його також застосовують і у випадках, якщо у людини септичний шок.

Пізніше Мадонна розповіла, що впала в медикаментозну кому, оскільки боролася за своє життя, незважаючи на легеневу і ниркову недостатність.

Однією з причин цього називали перевтому Медж, яка активно готувалася до святкового туру з нагоди 40-річчя її творчої діяльності. Він мав розпочатися 15 липня 2023 року в канадському Ванкувері, проте його перенесли на три місяці через проблеми зі здоров’ям у зірки.

На своєму шоу в Брукліні Мадонна сказала, що у неї “легені не працюють” і “нирки відмовляють”, і заявила, що ймовірність того, що вона не виживе, становить 40%.

Незважаючи на пережите, артистка відпрацювала тур, який завершився 4 травня масштабним безкоштовним концертом на пляжі Копакабана в Ріо-де-Жанейро. Він зібрав колосальні 1,6 мільйона шанувальників. За даними Economic Times, цей концерт тепер вважається найбільшим автономним концертом усіх часів.

Раніше Мадонна зустрічалася з 24-річним манекенником Ендрю Дарнеллом, 30-річним боксером Джошуа Поппером, а також із 29-річним Ахламаліком Вільямсом. З останнім у Медж роман тривав три роки.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Росії затримали блогера, який критикував Путіна

Російського пропагандиста - "Z-блогера" Єгора Гузенка, відомого як  Тринадцятий, затримано в Новопавловську (Ставропольський край РФ). Офіційна…

2 хв. ago

НАТО розгорне майже 50 бригад додатково для запобігання агресії РФ в Європі

НАТО планує збільшити свої сили на 250 тис. військовослужбовців у відповідь на зростаючу загрозу з боку…

8 хв. ago

Удар по іміджу: Кейт Міддлтон і принц Вільям готують підлянку Меган Маркл

Герцоги Уельські вирішили перенести битву за увагу на територію Меган Маркл — США. Кейт Міддлтон,…

12 хв. ago

Вчені пояснили, чому зараз більше людей виживають під лавинами, ніж десятиліття тому

Вчені кажуть, що зараз більше людей виживають під лавинами, ніж чотири десятиліття тому. Дослідники вивчили…

15 хв. ago

Загадкова смерть комбата, чиї солдати “тримали” Вугледар: у бригаді вперше прокоментували трагедію

У 123 бригаді тероборони ЗСУ вперше прокоментували загибель командира 186 окремого батальйону Ігоря Гриба.  На сторінці…

39 хв. ago

Багато польових командирів: ЦАХАЛ заявив про ліквідацію більше 400 бойовиків «Хезболли»

Під час наземної операції на півдні Лівану ЦАХАЛ заявляє про ліквідацію більш як 400 бойовиків…

42 хв. ago