Categories: Гламур

65-річна Мадонна показала нового молодого бойфренда (фото)

Американська поп-ікона Мадонна не зраджує собі й обирає партнерів, які набагато молодші, ніж вона. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася знімками, де продемонструвала вельми неоднозначні кадри в компанії молодого темношкірого хлопця, ім’я якого поки не називається.

Серію знімків було зроблено в готелі The Standard High Line Hotel у Нью-Йорку, куди артистка разом із друзями приїхала розважитися на вечір. На ній був яскраво-червоний топ і такого ж кольору штани. Свій образ вона доповнила червоними шкіряними напіврукавичками, такого ж кольору ковбойськими чоботами і великою кількістю браслетів і ланцюжків.

Знаменитість особливо часто позувала зі ставним незнайомцем, а на одному з фото він поклав руку їй на груди, коли вони напівлежали на чорному шкіряному дивані.

Імені чоловіка Мадонна не розголошує. Натомість у підписі вона поміркувала про річницю свого чудесного зцілення.

“Сьогодні рік тому я щойно повернулася додому з лікарні після того, як пережила небезпечну для життя хворобу. Я ледь могла стояти на задньому дворі з одним бенгальським вогнем. Я дивовижним чином одужала і провела приголомшливий рік. Дякую тобі, Господи. Життя прекрасне!” — написала зірка.

Поп-зірку доправили в лікарню 24 червня 2023 року після того, як її виявили без свідомості внаслідок, як пізніше з’ясувалося, серйозної бактеріальної інфекції.

Артистку помістили у відділення інтенсивної терапії, де її довелося реанімувати за допомогою “Наркану”. Цей препарат традиційно використовується для лікування людей, які перенесли передозування опіоїдами. Його також застосовують і у випадках, якщо у людини септичний шок.

Пізніше Мадонна розповіла, що впала в медикаментозну кому, оскільки боролася за своє життя, незважаючи на легеневу і ниркову недостатність.

Однією з причин цього називали перевтому Медж, яка активно готувалася до святкового туру з нагоди 40-річчя її творчої діяльності. Він мав розпочатися 15 липня 2023 року в канадському Ванкувері, проте його перенесли на три місяці через проблеми зі здоров’ям у зірки.

На своєму шоу в Брукліні Мадонна сказала, що у неї “легені не працюють” і “нирки відмовляють”, і заявила, що ймовірність того, що вона не виживе, становить 40%.

Незважаючи на пережите, артистка відпрацювала тур, який завершився 4 травня масштабним безкоштовним концертом на пляжі Копакабана в Ріо-де-Жанейро. Він зібрав колосальні 1,6 мільйона шанувальників. За даними Economic Times, цей концерт тепер вважається найбільшим автономним концертом усіх часів.

Раніше Мадонна зустрічалася з 24-річним манекенником Ендрю Дарнеллом, 30-річним боксером Джошуа Поппером, а також із 29-річним Ахламаліком Вільямсом. З останнім у Медж роман тривав три роки.

Ольга Степанова

Recent Posts

Не свистів у хаті: чоловік чиновниці на ліжку з доларами став героєм нової порції мемів

Вже другий день не зупиняються меми та жарти з приводу того, що у керівниці Хмельницького…

12 хв. ago

Мобілізація здивує цієї осені-зими: скільки українців планують призвати до кінця року

Згідно зі звітом The Times, Україна планує мобілізувати додатково 200 тисяч осіб до кінця року. Однак перспективи…

17 хв. ago

З’явилися кадри звільнення газовидобувних веж біля Зміїного (відео)

Унікальна операція Сил оборони, як зазначають у Держприкордонслужбі, дає можливість українським захисникам контролювати значну частину…

29 хв. ago

Дія бумеранга в силі: у Росії прорвало ще одну дамбу

У Шелаболіхінському районі Алтайського краю прорвало дамбу, яка знесла дорогу, що з'єднує дві частини одного…

34 хв. ago

Лікар визнав себе винним у смерті зірки серіалу “Друзі” Метью Перрі: це вже третій

Лікар, обвинувачений у зв'язку зі смертю зірки серіалу "Друзі" Меттью Перрі, визнав себе винним у…

41 хв. ago

Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки”

Все більше громадян стикаються з ризиком блокування своїх банківських карток. Бухгалтер Ольга Кулик пояснює, що…

52 хв. ago