Categories: Гламур

Гад якийсь: що відомо про нового коханого Наталі Портман

Рік тому весь світ уважно стежив за драмою, що розгорталася у родині Наталі Портман. У травні 2023 року, поки сама актриса блищала на червоній доріжці Каннського кінофестивалю, в таблоїдах з’явилася інформація про те, що їй зраджує чоловік. Спочатку те, що відбувається, багатьом здалося невдалою піар-акцією, проте скандал все набирав обертів. Виявилося, Бенжамен Мільп’є короткочасно проміняв володарку «Оскара» на молоду екоактивістку Каміль Етьєн. Папараці застали пару на одному з побачень: Бенжамен і Каміль не приховували почуттів одне до одного і цілувалися.

Робити офіційні заяви щодо цієї ситуації Наталі Портман не поспішала. Джерела повідомляли, що вона намагається пробачити зрадника і зберегти шлюб заради дітей. Сім’я завжди була для Портман пріоритетом, але вона все ж таки не змогла заплющити очі на зраду коханого чоловіка. Спочатку зірка зняла обручку, потім подала на розлучення, а в березні 2024 року знову стала вільною жінкою. Розлучилися Портман та Мільп’є таємно, проживши у шлюбі 11 років.

Наталі Портман та Бенжамен Мільп’є. Фото: Getty Images

Розлучення з чоловіком далося Наталі непросто: актриса з головою пішла у світське життя, але на багатьох фотографіях мала сумний вигляд. Прихильники співпереживали зірці, але між собою обговорювали той факт, що така красуня навряд чи довго страждатиме від самотності. І ось їх прогнози справдилися: нещодавно Наталі застали з новим коханим. 43-річну актрису помітили у Парижі на побаченні з 53-річним французьким актором Гадом Ельмалехом.

Наталі Портман та Гад Ельмалех. Фото: @nportmanonline

Пара повечеряла у ресторані, а потім сіла у таксі та вирушила до нічного клубу. Зустріч могла бути й дружньою, проте ця версія розбивається об один аргумент: ефектна червона сукня Jacquemus, яку вибрала актриса!

Ефектна червона сукня. Фото: @nportmanonline

Гад Ельмалех – франко-марокканський актор-комік. Він знімався у фільмі «Північ у Парижі», який отримав Оскар у 2012 році, а також у картинах «Коко», «Залишся ненадовго», «Шу-шу» та інших. Раніше Гад був одружений з актрисою Ганною Броше, яка народила йому сина Ноя, а з 2011-го по 2015 рік зустрічався з онукою Грейс Келлі Шарлоттою Казіраги. 2013 року у пари народився син Рафаель.

На побаченні. Фото: @nportmanonline

Нещодавно Наталі Портман бачили в суспільстві ще одного красеня: вона сходила в лондонський паб із Полом Мескалом. Актори мали вигляд начебто на побаченні, проте швидко спростували чутки про те, що між ними є романтичні почуття. Обговорювали Портман і Мескал виключно роботу – зате з яким запалом!

Наталі Портман із Полом Мескалом. Фото: Nash/BackGrid
Ольга Степанова

Recent Posts

Скільки коштують 100-доларові купюри зразка 2006 року: відповідь НБУ

Всі банкноти іноземної валюти, справжність яких підтверджена з використанням лічильників та детекторів, повинні прийматися банківськими установами до…

24 хв. ago

Трамп радився з Путіним, чи відправляти зброю Україні: деталі

Під час президентства Дональда Трампа у 2017 році він радився з російським диктатором Володимиром Путіним,…

30 хв. ago

Блогер Карма заявив про погрози зброєю з боку співробітника ТЦК (відео)

Блогер Ніколас Карма (справжнє ім'я Микола Бучак) заявив про збройний напад під час зйомок у…

31 хв. ago

Україну хочуть масово заселити африканцями через виїзд українців до Європи

За офіційною статистикою, 6 мільйонів українців уже виїхали до Європи, а близько 1-2 млн —…

40 хв. ago

Лікарням в Україні припинили виплати за пацієнтів, які не оновили свої дані

Оновити дані онлайн пацієнти не можуть. Для цього треба йти на прийом до лікаря. Розповіла…

46 хв. ago

Циклон Finny господарюватиме в Україні майже тиждень: прогноз погоди з 7 по 13 жовтня

Цього тижня, з 7 по 13 жовтня, в Україні передбачається помірно тепла погода, з періодичними дощами, які…

50 хв. ago