Categories: Гламур

Мріє про заміжжя: Кейт Бекінсейл з’явилася на публіці після довгої перерви

Перші місяці 2024 року Кейт Бекінсейл далися непросто. У січні помер її улюблений вітчим, потім похитнулося здоров’я мами, і актриса більшу частину часу почала проводити у лікарні. А невдовзі їй взагалі довелося там тимчасово оселитися. На початку весни зірка повідомила підписникам, що її госпіталізували через якусь хворобу. Кейт лише натякнула, що це було пов’язано з животом, проте вдаватися до проблем зі здоров’ям не стала.

Проте нещодавно Бекінсейл, яка помітно змінилася, тріумфально повернулася у світське життя. Красуня з’явилася на щорічному гала-вечорі The King’s Trust Gala, організованому благодійним фондом британського короля Чарльза III. Для такого урочистого вечора зірка «Ван Хелсінга» підібрала образ ляльки-нареченої. На ній була пишна біла і мерехтлива сукня з органзи з оборками на одне плече та асиметричною спідницею, що переходить з міні в шлейф. Вона доповнила образ зеленим клатчем зі страз та білими стрипами на високих підборах та платформі, які підкреслили її стрункі довгі ноги.

Стрункі довгі ноги

У такому образі Кейт мала справді королівський вигляд. І чималу роль цьому зіграло і її перетворення. А точніше, схуднення. Незабаром після госпіталізації актриса повернулася до спорту та ділиться з підписниками результатами тренувань.

У свої 50 років вона має вигляд на пару десятків років молодше і залишається кумиром для жінок із різних куточків планети. І все це завдяки повсякденній роботі над собою. Досягти ідеальної фігури та підтягнутого зовнішнього вигляду їй допомагає мікс із правильного харчування, догляду та посилених тренувань у спортзалі та вдома під керівництвом фітнес-тренера Гуннара Петерсона, який також займається з Дженніфер Лопес та Кім Кардаш’ян. А якщо воно знаходиться у відрядженні або у відпустці, його замінюють YouTube-ролики.

Щоденна робота над собою

У її фітнес-рутині є різноманітне кардіо, кругові та силові тренування. А ще Кейт любить тренажери, бігову доріжку та штанги, а також практикує стрибки на батуті. Однак і на цьому її спортивні захоплення не закінчуються. Актриса довгі роки практикує йогу, оскільки вірить, що вона зміцнює м’язи, тонізує їх, покращує обмін речовин, сприяє зниженню ваги та просто розслаблює, а потім наповнює новою енергією. Останнім часом їй дуже сподобався оригінальний напрямок йоги – з козами. Виявляється, є й такий.

Йога з козами

Не секрет, що довгі роки знаменитість була вегетаріанкою, але сім років тому вона повернула до свого раціону м’ясо, оскільки без нього відчувала нестачу сил та енергії. Тепер у її раціоні багато білка – курка, риба, нут, сочевиця, а також безліч овочів, зелені та сафлорова олія. Єдине, у чому себе обмежує Кейт – це алкоголь, солодощі та кава. Після їх вживання вона практично миттєво стикається з негативними наслідками у вигляді висипів на обличчі та здуття живота.

Алкоголь, солодощі та кава – табу
Ольга Степанова

Recent Posts

Зеленський виступив проти перемир’я з Росією на час літніх Олімпійських ігор

Президент України Володимир Зеленський виступив проти перемир'я з Росією на час літніх Олімпійських ігор у…

42 хв. ago

У Німеччині пропонують збивати російські ракети над Західною Україною з території країн НАТО

Депутати Бундестагу Німеччини з партії канцлера Олафа Шольца вважали за можливе захистити небо України з…

48 хв. ago

Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях…

3 години ago

Антитрендове взуття, яке стилісти не радять носити влітку 2024 року: фото

Мода дуже швидкоплинна, тому вчорашні тренди сьогодні можуть стати антитрендами. І мова не лише про…

5 години ago

Навіть не по 4 грн за кВт: нардеп сказав наскільки подорожчає світло з 1 червня

Згідно з останніми обговореннями в Українському уряді, тарифи на електроенергію для населення, можливо, будуть підвищені вже з…

6 години ago

Пролетіла над джунглями та полоскотала нерви на скляній підлозі: колишня Кличка показала відпочинок на Самуї

Колишня дружина київського міського голови, Наталія Єгорова, показала світлини зі свого відпочинку на острові Самуї.…

6 години ago