Categories: Гламур

Історія романів Тома Круза: від Ніколь Кідман, Шер і Кеті Голмс до Ельсіни Хайрової (фото)

У знаменитого голлівудського актора Тома Круза, безумовно, було багато гучних і широко розрекламованих романтичних стосунків. Він вважається одним із найвідоміших серцеїдів Голлівуду. Його особисте життя привертає значну увагу шанувальників, повідомляє Hello.

Нинішній статус 61-річного актора поки залишиться загадкою, але в минулому він був романтично пов’язаний із багатьма зірками першої величини.

Том Круз і Ребекка Де Морней

Том Круз і Ребекка Де Морней Фото: Getty Images

Том і Ребекка познайомилися під час зйомок проривного фільму Тома “Ризикований бізнес”, що став уже класичним. Прем’єра фільму відбулася 1983 року. Як пара вони були разом трохи більше двох років. Розлучилася Круз і Де Морней 1985 року.

Том Круз і Шер

Том Круз і Шер Фото: Getty Images

Хоча їхні стосунки тривали недовго, 2013 року хітмейкерка “Believe” розповіла, що її роман з Томом 1985 року був незабутнім. Вона внесла Круза до списку “п’ятірки найкращих коханців” за всю історію.

Том Круз і Мімі Роджерс

Том Круз і Мімі Роджерс Фото: Getty Images

Мімі — перша дружина Тома. Вони зустрілися на званому обіді 1985 року і зв’язали себе узами шлюбу на приватному весіллі в північній частині штату Нью-Йорк 9 травня 1986 року, коли Мімі був 31 рік, а Тому — 24.

За три роки потому, 1990 року, вони розлучилися. Ці стосунки Круз охарактеризував так: “Відтоді, як я був із нею, це багато в чому відкрило мене. Я думаю, це допомогло мені стати кращим. Ми прожили більшу частину життя разом. Ми ділили все, що є в житті”.

Том Круз і Ніколь Кідман

Том Круз і Ніколь Кідман

Том і Ніколь познайомилися під час роботи над “Днями грому”, прем’єра якого відбулася 1990 року. Цього ж року вони пов’язали себе узами шлюбу. Актори також працювали разом над фільмами “Далеко-далеко” 1992 року і “З широко закритими очима” 1999 року. Пара усиновила дітей Ізабеллу Джейн і Коннора Ентоні в 1992 і 1995 роках відповідно.

Том Круз і Ніколь Кідман із прийомними дітьми Фото: Getty Images

У 2001 році Том і Ніколь остаточно розлучилися. Після розлучення 2002 року Ніколь зізналася, що вона “шалено, пристрасно закохалася” у свого колишнього чоловіка. “Він практично збив мене з ніг. І, як це буває, коли ти закохуєшся, я забула про всі свої плани в житті”, — поділилася актриса.

Том Круз і Пенелопа Крус

Том Круз і Пенелопа Крус Фото: Getty Images

У Тома і Пенелопи зав’язався роман під час роботи над фільмом “Ванільне небо” 2001 року. Потім вони дебютували на червоній доріжці на прем’єрі фільму “Мандоліна капітана Кореллі” в серпні того ж року. Стосунки пари тривали близько трьох років, 2004 року вони розлучилися.

Том Круз і Кеті Холмс

Том Круз і Кеті Холмс Фото: Getty Images

Том і Кеті вперше почали зустрічатися 2005 року — Кеті було 27, а Тому 43. Через сім тижнів після першої зустрічі вони були заручені.

У шлюб Том і Кетів одружилися в листопаді того ж року на саєнтологічній церемонії в замку Одескальки в Браччано, Італія. На початку того ж року, в річницю їхнього першого побачення, 18 квітня 2006 року, у них народилася перша і єдина дочка Сурі. Пара оголосила про своє розлучення в червні 2012 року, що, на загальну думку, стало для Тома шоком.

Том Круз із донькою Сурі Фото: Getty Images

У нього також були короткі інтрижки з такими зірками, як Мелісса Гілберт і Гізер Локлір. Том також нещодавно спровокував чутки про роман із Шакірою після того, як їх помітили на перегонах Формули-1 в Маямі, але з цього нічого не вийшло.

Том Круз і Шакіра Фото: Getty Images

Том Круз і Ельсіна Хайрова

Ельсіна Хайрова Фото: instagram.com/elsina_k

Про його чутки про роман із російською світською левицею Ельсіною Хайровою вперше стало відомо наприкінці минулого року. Вони були помічені разом на вечірці в Лондоні в грудні. Олігарх Дмитро Цвєтков, колишній чоловік Ельсіни, попередив зірку “Місія нездійсненна”, що він має бути готовим “тримати свій гаманець широко відкритим”, бо в Ельсіни “дорогий і розкішний смак”. Однак, після знайомства Круза з дітьми Хайрової, з’явилися чутки, що вони розлучилися.

Ольга Степанова

Recent Posts

Зеленський виступив проти перемир’я з Росією на час літніх Олімпійських ігор

Президент України Володимир Зеленський виступив проти перемир'я з Росією на час літніх Олімпійських ігор у…

45 хв. ago

У Німеччині пропонують збивати російські ракети над Західною Україною з території країн НАТО

Депутати Бундестагу Німеччини з партії канцлера Олафа Шольца вважали за можливе захистити небо України з…

51 хв. ago

Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях…

3 години ago

Антитрендове взуття, яке стилісти не радять носити влітку 2024 року: фото

Мода дуже швидкоплинна, тому вчорашні тренди сьогодні можуть стати антитрендами. І мова не лише про…

5 години ago

Навіть не по 4 грн за кВт: нардеп сказав наскільки подорожчає світло з 1 червня

Згідно з останніми обговореннями в Українському уряді, тарифи на електроенергію для населення, можливо, будуть підвищені вже з…

6 години ago

Пролетіла над джунглями та полоскотала нерви на скляній підлозі: колишня Кличка показала відпочинок на Самуї

Колишня дружина київського міського голови, Наталія Єгорова, показала світлини зі свого відпочинку на острові Самуї.…

6 години ago