Categories: Гламур

Меган Маркл і принц Гаррі посварилися з Бекхемами: ЗМІ назвали причину

Девід Бекхем і принц Вільям, схоже, стали ближчими. Про це написали багато британських таблоїдів, опублікувавши їхнє спільне фото, коли вони оглядали новий вертоліт повітряної швидкої допомоги. Журналісти вважають, що дружба подружжя Бекхем і принца Гаррі добігла кінця. Про це пише Express.

Експерт припустив, що принц Гаррі та Меган Маркл “посварилися” з Девідом і Вікторією Бекхем з вагомої причини. Було багато розмов про напружені стосунки між двома парами, оскільки Бекхеми, схоже, віддавали перевагу принцу Вільяму і принцесі Кейт Міддлтон, а не герцогам Сассекським.

Ці припущення ще більше посилилися, коли принц Вільям у супроводі Девіда Бекхема оглянув новий гелікоптер швидкої допомоги лише за кілька годин після того, як його брат, принц Гаррі, здійснив рідкісну поїздку до Великої Британії.

Принц Вільям і Девід Бекхем Фото: Getty Images

Принц Уельський, який є покровителем благодійної організації London Air Ambulance, розпочав свій заклик Up Against Time з метою фінансування двох нових вертольотів для своєї служби. До нього приєднався Девід Бекхем, щоб оглянути нові вертольоти H135, придбані після того, як заклик зі збору коштів зібрав значні 16 мільйонів фунтів стерлінгів.

Кампанія Omaze зі збору коштів внесла чотири мільйони в цю суму за підтримки Бекхема.

Королівський експерт Річард Іден припускає, що Бекхем обрав принца Вільяма, бо не схвалює сімейну ворожнечу, початок якій поклав принц Гаррі та його дружина Меган Маркл. До того ж Девід завжди був затятим прихильником королівської родини. Він сам розповідав, що прокидався раніше щороку на Різдво і одягав “своє найкраще недільне вбрання”, щоб послухати промову королеви Єлизавети. І він вистояв 12 годин, щоб попрощатися з королевою, коли вона померла.

Девід Бекхем на прощанні з королевою Єлизаветою Фото: Getty

Але найголовніше, “і Девід, і Вікторія надають великого значення сім’ї і ніколи, ніколи не поставлять свої стосунки під загрозу так, як це зробили Гаррі та Меган”.

А інші колеги Ідена вважають, що Вікторії Бекхем ніколи по-справжньому не подобалася Меган Маркл.

Вікторія та Девід Бекхеми Фото: Victoria Beckham/Instagram

“Вона була з нею доброзичлива і привітна, але не турбувалася про те, щоб підтримувати з нею зв’язок”, — зазначив королівський експерт.

Коломієць Надія

Recent Posts

У яких районах Києва найбюджетніше житло: ціни та порівняння

Попри війну у Києві на ринку нерухомості зростають ціни на оренду житла. Так вартість з…

10 хв. ago

Арестович відзначився новим прогнозом для України: все буде погано, повільно та безнадійно

Колішній радник Офісу президента Олексій Арестович, який наразі перебуває за кордоном, відзначився черговим песимістичним прогнозом щодо…

15 хв. ago

Кім Чен Ин в оточенні напівголих військових пригрозив Південній Кореї ядерним ударом (фото)

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що його країна без вагань застосує ядерну зброю,…

23 хв. ago

З чим Путін ніяк не може змиритися: де ворог готується влаштувати ЗСУ пекло

Російські окупанти продовжують дотримуватися своєї стратегії тотального руйнування, як на українських територіях, так і в…

31 хв. ago

Джонсон відмовляв Путіна від вторгнення до України: але “фюрер” боявся ракет НАТО

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон намагався відмовити диктатора РФ Володимира Путіна від вторгнення до України. Втім, "фюрер" боявся, що…

41 хв. ago

Готується відставка Буданова, Сирського і Умєрова: хто їх замінить на посадах

Офіс президента Володимира Зеленського нібито обговорює можливість відставки командувача ЗСУ Олександра Сирського, керівника Головного управління…

44 хв. ago