Categories: Гламур

Анджеліна Джолі зізналася, що вона не має друзів: “Багато зраджували…”

Всесвітньо відома американська актриса, зірка багатьох фільмів Анджеліна Джолі, яка нещодавно зіграла оперну діву Марію Каллас у картині «Марія», в черговому інтерв’ю розповіла про нову акторську роботу, представлену на Венеціанському кінофестивалі.

Акторка також поділилася деякими моментами свого життя. Про це стало відомо завдяки свіжому матеріалу журналу The Hollywood Reporter.

Анджеліна Джолі, фото: hollywoodreporter

У розмові Джолі зізналася, що у Лос-Анджелесі вона живе просто тому, що через розлучення вона не має іншого вибору. Виїхати вона зможе, коли всім її дітям виповниться 18 років.

“Коли в тебе велика родина, ти хочеш, щоб усі були в спокої та безпеці і щоб їхнє приватне життя охоронялося. У мене є будинок, де я можу ростити моїх дітей, але іноді це місце буває таким… Та людяність, яку я побачила подорожуючи у світі, — це не те, з чим я тут росла», — поділилася актриса.

Вона заявила, що планує провести якийсь час у Камбоджі, коли її діти стануть повнолітніми, а також відвідувати членів своєї родини, де б вони не жили.

Також акторка зізналася, що в її житті практично немає близьких друзів — тих, кому вона могла б зателефонувати посеред ночі, якщо буде потрібно.

“Можливо, це через те, що я рано втратила маму. Може, через роботу. Може, через те, що мене багато разів зраджували. У мене не так багато теплих, близьких стосунків, на які я б спиралася”, – зазначила вона.

За словами Джолі, вона стикалася з ситуаціями, коли друзі не приходили на допомогу членам її сім’ї, але все ж таки в її житті є кілька людей, яким вона довіряє.

Анджеліна Джолі, фото: hollywoodreporter

Щодо фільму “Марія”, прем’єра якого нещодавно відбулася в рамках Венеціанського кінофестивалю, то в ньому Анджеліна змогла знятися, бо деякі з її дітей уже стали досить дорослими та незалежними.

“Вони вже не так потребують мене, так що я можу довше бути відсутніми, або вони через вік можуть бути разом зі мною на зйомках. Це нова пора в нашому житті. Я дуже схвильована тим, як вони поступово встають на ноги”, – розповіла Джолі.

Зазначимо, що у Джолі та її колишнього чоловіка Бреда Пітта шість спільних дітей. Троє з них (22-річний Меддокс, 20-річний Пакс та 19-річна Захара) — прийомні, ще троє (18-річна Шайло та 16-річні Нокс та Вів’єн) — рідні. Майже всі вони нібито перебувають у поганих стосунках із батьком.

Ольга Степанова

Recent Posts

Чоловік зіткнувся з ведмедем, залізши до його лігва: чим це закінчилося (відео)

Сербський блогер зняв на відео момент, коли він зіткнувся з ведмедем, залізши в його лігво.…

8 хв. ago

Що загрожує чоловікам за незаконний перетин кордону під час війни

В умовах воєнного стану в Україні військовозобов'язаним чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено виїжджати…

16 хв. ago

У Bloomberg оцінили можливість громадянських заворушень у 20 найбільших економіках світу

США поступаються лише Туреччині та Росії серед 20 найбільших економік світу, які, ймовірно, зазнають насильницьких…

24 хв. ago

Найекстремальніша “хвиля-вбивця” в історії: гігантська стіна води досягла висоти 4 поверху (відео)

Океан покриває більшу частину поверхні планети, але все ще є найбільш маловивченим місцем на Землі.…

32 хв. ago

В Україну масово везуть китайські авто: топ-5 найпопулярніших моделей

Українці почали набагато активніше купувати автомобілі з Китаю. Протягом серпня до України ввезли з КНР понад…

40 хв. ago

“П’яні та побиті”: в “Укрзалізниці” відреагували на скандал з воєнізованими охоронцями

Близько 6-ї ранку 16 вересня в потязі працівник воєнізованої охорони "Укрзалізниці" заснув у купе провідника.…

48 хв. ago