Categories: Гламур

“Королева ДНР” образила жінок із окупованого Бердянська: “Мужики – царі, а ви дури”

Так звана “королева ДНР” і проросійська блогерка, яка зараз відпочиває у захопленому росіянами Бердянську на Азовському морі, почала з власного досвіду повчати місцевих жінок. Вона заявила, що дівчата дурні, адже перестали цінувати себе і сказала, що “чоловіки це царі”.

Аліна Андрієвська опублікувала у себе на сторінці в Тік-ток опитування, що нібито ходити з чоловіками на побачення за чашку кави — це принизливо. Опитування провели серед жінок Бердянська.

Жінки їй відповідали, що нічого в цьому такого нема і в кожного своє фінансове становище. Хтось відповів, що це не принизливо і може випити кави навіть десь на лаві.

Так званій “королеві краси” не сподобалось це і вона почала принижувати жінок. Обізвали їх “дурами”, які обезцінюють себе.

“Як же ви перестали цінувати себе. Я дивлюсь оці ваші опитування і мені плакати хочеться. Чому ви постійно виправдовуєте чоловіків? Я більше слухати нічого не хочу, що чоловіки козли, вони царі. Це ви дури, тому що це ви погоджуєтесь пити каву на лаві”, — каже вона.

Андрієвській відповіли в коментарях. Їй відповіли, що в неї там на задньому плані вже лежить “царь”, який спонсорує її забаганки.

Блогерка не зупинилась і на цьому. Вона зняла ще відео, де хизується нібито дорогою вечерею. Підписала Андрієвська своє відео так: “У мене буде шикарна вечеря з достойним чоловіком… Як у справжньої достойної жінки”. Вона також похизувалась тим, що її вечеря буде складатись з 3-4 страв.

“Після шикарного букета квітів, я отримала запрошення на вечерю. Зараз у мене буде вечеря з 3 або 4 страв. У мене вже течуть слюні, а ви продовжуйте насолоджуватись тою шикарною кавою”, — каже вона.

І тут українці не лишились у стороні. Хтось пише, що це примітивна вечеря, а хтось написав, що схоже на “совкову їдальню”.

Проросійська блогерка також опублікувала той самий “шикарний букет” про який казала весь час. Українці прокоментували і написали, що таке враження, наче їй вперше дарують квіти і вони зовсім не схожі на шикарні.

Ольга Степанова

Recent Posts

Розкрито ланцюжки виробництва і поставок іранських “Шахедів” для ЗС РФ (інфографіка)

Україна запровадила санкції проти 40 юридичних та 6 фізичних осіб, у відповідь на передачу Іраном…

2 хв. ago

В яких органах влади найбільше зростуть зарплати (список)

Найбільше зросте фонд оплати праці у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі та в Бюро економічної безпеки Проєктом…

11 хв. ago

Перевірки пройдуть усі: за що газова служба може оштрафувати на 100 тис. грн

В Україні тривають перевірки газового обладнання. Фахівці газових служб також перевіряють лічильники. Такі інспекції можуть призвести…

19 хв. ago

Належить не тому виду: у школі учневі дозволили “стати вовком” (фото)

Учневі школи в Шотландії дозволили ідентифікувати себе вовком, оскільки дитина страждає від "видової дисфорії", коли…

28 хв. ago

Кадиров похвалився ще двома Cybertruck, які відправив на війну проти України

Лідер Чечні Рамзан Кадиров заявив, що відправив на фронт ще два автомобілі Cybertruck, яких нібито "не…

37 хв. ago

Деякі пенсіонери можуть отримувати дві виплати одразу: умови

В Україні існують різні тарифи на електроенергію, включно з багатозонними та спеціальними тарифами для будинків…

45 хв. ago