Categories: Гламур

Бред Пітт здивував шанувальників помолоділим виглядом (фото)

Оскароносний голлівудський актор Бред Пітт був помічений на зйомках свого фільму про Формулу-1 в Лондоні, де вкотре вразив фанатів нестаріючою зовнішністю, пише Daily Mail.

Актор мав чудовий і суттєво молодший за свої роки вигляд, приїхавши на знімальний майданчик. На ньому була сорочка кольору слонової кістки, розстебнута на кілька ґудзиків зверху, джинси в тон і коричневі замшеві черевики. На його шиї виднілися кілька золотих ланцюжків із підвісками, а завершували образ чорні сонцезахисні окуляри.

Нині актор щасливий у стосунках із 31-річною дизайнеркою ювелірних прикрас Інес де Рамон, з якою хоче одружитися, проте вже восьмий рік він бореться з колишньою дружиною Анджеліною Джолі. Спочатку пара не могла поділити опіку над шістьма дітьми, а останніми роками вони зійшлися за виноробню Шато Міраваль у Франції.

Сцена для нового фільму про перегони, назва якого поки що не озвучується, знімалася в ресторані Langan’s Brasserie в лондонському районі Мейфер. Ресторан був перетворений на клуб вечерь у Лас-Вегасі, де персонаж Пітта відвідує вечір покеру.

Пітт не тільки грає колишнього гонщика Формули-1, який знову сідає за кермо, а й виступить співпродюсером фільму. Виробництво картини розпочалося 2023 року і включатиме сцени Гран-прі Великої Британії цього сезону та перегонів в Абу-Дабі.

Як раніше повідомляв DailyMail.com, у заході візьмуть участь усі 10 команд Формули-1, включно з гонщиками цього виду спорту і Міжнародною автомобільною федерацією.

Демсон Ідріс має зіграти новачка зірки Moneyball в APXGP, вигаданій команді у складі. До акторського складу також входять Керрі Кондон, Хав’єр Бардем, Тобіас Мензіс, Сара Найлс, Кім Боднія, Самсон Кайо і Келлі Кук.

Доклав руку до створення проєкту і ветеран Формули-1, семиразовий чемпіон світу Льюїс Хемілтон, який нещодавно підписав контракт із Ferrari.

Ольга Степанова

Recent Posts

Смертоносний вітер і цунамі спопелять світ: що станеться, якщо Земля перестане обертатися (відео)

Гіпотетичні сценарії завжди цікавили дослідників, оскільки змушують подивитися на те, що ми знаємо, з іншого…

2 години ago

Скільки людей буде мобілізовано у 2024 році: нардеп розкрив плани

Командування Збройних сил України та військові на фронті зазначають, що потреба в особовому складі й мобілізації на…

2 години ago

Усе ще працювали: дайвер знайшов годинник вартістю 65 тисяч євро (фото)

Дайвер-любитель на ім'я Джорджіо знайшов на Майорці (Іспанія) годинник вартістю 65 тисяч євро і відмовився…

2 години ago

Російський генерал наказав обстріляти місто, в якому він народився — Нацполіція

Командувача дальньої авіації повітряно-космічних сил збройних сил Росії генерал-лейтенанта Сергія Кобилаша, який є уродженцем Одеси,…

3 години ago

Скоро заросте лісом: журналіст показав занедбаний залізничний вокзал у Донецьку

Журналіст Денис Казанський опублікував знімки залізничного вокзалу у Донецьку, який перебуває у руїнах. Приміщення тут…

3 години ago

Санаторій “Корал” у Криму отримав мільйони від влади РФ: ЗМІ знайшли слід українських власників – розслідування

У тимчасово окупованому Криму журналісти знайшли "клон" української компанії "Санаторій "Корал", зареєстрованої за законодавством Росії. Власниками компанії є колишня…

3 години ago