Categories: Гламур

Скандальне розлучення: колишній чоловік російської співачки закрутив роман із 20-річною багатійкою

Російська співачка Алсу та її колишній чоловік Ян Абрамов, які тривалий час перебували в центрі уваги через процес розлучення, наразі не можуть знайти компроміс у питанні поділу майна. Це стало причиною низки публічних заяв та скандалів, що супроводжували розлучення пари. Відомо, що після завершення шлюбу Ян Абрамов не залишився на самоті й почав вибудовувати нові стосунки.

Як повідомляють російські ЗМІ, Абрамов зараз зустрічається з молодою дівчиною з багатої родини, якій не більше 20 років. Дівчина має арабське коріння та зовнішньо нагадує Алсу, що, ймовірно, і привернуло його увагу. За словами джерела, нова обраниця Абрамова веде розкішний спосіб життя завдяки його щедрим подарункам. Вона пересувається виключно на приватних літаках, а її гардероб поповнюється дорогими речами від “Шанель”.

Нагадаємо, що “Коментарі” писали про те, що російська співачка після розлучення розповіла правду про свій “ідеальний шлюб”. Російська співачка Алсу, яка уникає коментарів щодо війни в Україні, публічно продовжує конфліктувати зі своїм колишнім чоловіком Яном Абрамовим. Незважаючи на мовчання щодо політичних подій, Алсу активно ділиться особистими роздумами про стосунки з екс-чоловіком у соцмережах.

В одному зі своїх постів співачка назвала Абрамова нарцисом і розповіла про труднощі, які виникають у стосунках з такою людиною. Алсу зазначила, що нарцисичні особистості схильні поширювати брехню або прикрашати інформацію про своїх колишніх партнерів, аби зруйнувати їхню репутацію, коли втрачають над ними контроль. За її словами, навіть після розлучення нарциси часто продовжують маніпулювати колишніми партнерами.

Романчук Микола

Recent Posts

Подружжя-біохакерів сподівається дожити до 150 років: у чому їхній секрет (фото)

33-річна Кайла Барнс-Ленц із 36-річним чоловіком Ворреном із Клівленда (США) мріють дожити до 150 років.…

12 хв. ago

Що носити восени 2024: 7 поєднань осінніх кольорів

Перехідний період між літом і зимою завжди дає захоплюючу можливість поекспериментувати з глибшими, багатшими тонами,…

40 хв. ago

80-річна жінка стала фіналісткою конкурсу краси “Міс Всесвіт”: який вигляд вона має

80-річна жителька Південної Кореї Чой Сун Хва вийшла у фінал конкурсу краси "Міс Всесвіт" у своїй країні. Красуня…

45 хв. ago

Нардепи пропонують карати сталкерів: зареєстровано законопроєкт

Група народних депутатів пропонує встановити відповідальність за сталкінг – злочинне переслідування. Відповідний законопроєкт №12088 з’явився на сайті Верховної Ради.…

1 годину ago

ТЦК вкрай “озвіріли”: «викрали» головного інженера з виробництва дронів

Українська компанія "Пташка дронс" повідомила, що їхнього головного інженера з розробки систем протидії БПЛА "викрали ТЦК ".…

1 годину ago

«Газпром» очолив рейтинг найзбитковіших компаній Росії

Російський «Газпром», якого до вторгнення Росії в Україну називали монополістом ринку, за підсумками 2023 року…

1 годину ago