Categories: Гламур

Анджеліну Джолі спровокували і їй довелося шукати вихід з незручної ситуації

Голлівудська зірка прибула на Нью-Йоркський кінофестиваль, у рамках якого представила картину «Марія» про оперну співачку Марію Каллас. Після прем’єри Анджеліну помітили на вулиці – вона люб’язно підійшла до прихильників, які терпляче чекали на неї кілька годин біля входу в готель. Один із чоловіків простягнув Джолі плакат, на якому вона постала в компанії колишнього чоловіка Бреда Пітта.

Фото було зроблено в рамках промокампанії фільму «Містер і місис Сміт» 2005 року, коли актори закохалися на знімальному майданчику. Бред розлучився з дружиною Дженніфер Еністон і у 2006-му Пітт і Джолі перестали приховувати службовий роман.

Попри ворожнечу з Бредом, Енджі повелася незворушно – вона залишила автограф поруч із зображенням 60-річного ексобранця. Джолі зберігала безпристрасний вираз обличчя, поки ставила підпис на постері, який виявився згорнутий, але було добре видно частину обличчя Пітта.

Місис Незворушність. Фото: Getty Images

У картині «Містер і місис Сміт» актори зіграли двох шпигунів, хімія яких ускладнюється тим фактом, що їм було доручено вбити одне одного. Фільм мав касовий успіх і викликав глобальний скандал, коли з’ясувалося, що двох головних героїв у житті так само тягнуло одне до одного, як і на екрані. Користувачі по всьому світу розділилися на два табори: «Команда Джолі» та «Команда Еністон», суперечки та спекуляції навколо голлівудського любовного трикутника не вщухають і досі.

Дженніфер Еністон. Фото: Getty Images

Дочка акторів Джона Войта і Маршелін Бертран стверджувала, що не мала романтичних стосунків із Бредом до його розлучення з Дженніфер.

«Бути близькою з одруженим чоловіком, коли мій власний батько зраджував мою матір, – це не те, що я могла б пробачити. Я не змогла б подивитися на себе вранці, якби зробила це. Мене б не привабив чоловік, який зраджує свою дружину», – висловилася Джолі.

Анджеліна і Бред розлучилися у 2016 році після скандалу на борту приватного літака. Відтоді вони перебувають у стані затяжних судових розглядів з приводу опіки над дітьми та розподілу майна. У зірок є шестеро дітей – 23-річний Меддокс, 20-річний Пакс, 19-річна Захара, 18-річна Шайло і 16-річні двійнята Вів’єн і Нокс.

З Паксом, Захарою і Меддоксом. Фото: Getty Images

Після прем’єри в Нью-Йорку зірка фільму «Малефісента» вирішили затриматися в місті. Її помітили на прогулянці з сином Паксом, вони зупинилися, щоб пообідати в ресторані Rubirosa в Сохо. Джолі обрала образ total black. Сукню завдовжки до щиколотки вона поєднувала зі стильним тренчем. Образ доповнили човники на шпильці з м’якої замші, об’ємна сумка на ремінці зі срібного ланцюжка і сонцезахисні окуляри.

На прогулянці з Паксом. Фото: BackGrid

Пакс одягнув білу футболку, чорні джинси, сіре пальто і білі кросівки. Аутфіт довершили темні окуляри й капелюх-вушанка зі штучного хутра. Молодий чоловік намагається максимально закрити обличчя після аварії, в яку він потрапив 29 липня 2024 року. Пакс на байку врізався в автомобіль. Хлопець все ще відновлюється і готується до пластичної операції, щоб позбутися шрамів на обличчі.

Романчук Микола

Recent Posts

У Києві ТЦК мобілізував головного інженера компанії, що виробляє інноваційні FPV-дрони

Українська компанія «Ptashka Drones», яка займається розробкою та виготовленням FPV-дронів, навчанням інженерів та пілотів, 2…

4 хв. ago

Водіям скасовують покарання за нетверезу їзду: як виправдовують алкоголь за кермом

Водіння у нетверезому стані в Україні залишається одним із найтяжчих порушень Правил дорожнього руху, за…

13 хв. ago

Україна намагається врятувати ситуацію: рекрутинг добровольців в український легіон тільки розпочали

Офіційно розпочали реалізацію ініціатива “Український легіон”, яка має на меті залучити українців за кордоном до…

23 хв. ago

Розширити права ТЦК. Військовий розповів, як можливо сприяти ефективнішій мобілізації до армії

Силам оборони може бути важко захищати позиції на фронті, адже росіяни перевищують за чисельністю. Про…

32 хв. ago

Вчені розгадали таємницю привабливості картини “Дівчина з перловою сережкою”

Розгадати таємниці історії чи знайти секрет привабливості картини — вченим це під силу. Одна з найпопулярніших картин…

41 хв. ago

Одні заплатять за інших: в тарифах назріває колапс

Національна комісія з регулювання енергетики (НКРЕКП) планує уніфікувати тарифи на електроенергію, що викликало критику з…

49 хв. ago