Categories: Гламур

Хрещеницю Чарльза ІІІ вважають однією з найкрасивіших королівських осіб: який у неї вигляд

Принцеса Греції та Данії Марія-Олімпія, яку часто називають “найкрасивішою королівською особою у світі”, — завсідник світського життя і частий гість у першому ряді на модних показах, яка завжди користується можливістю продемонструвати свій бездоганний стиль, пише Еxpress.

Одна з 33 хрещениць короля Великої Британії Чарльза ІІІ, 28-річна Марія-Олімпія, розповідає, що монарх ніколи не забуває про її день народження і постійно надсилає листівки.

Що відомо про принцесу Греції Марію-Олімпію

Народившись у грецькій королівській сім’ї, вона жила переважно в Лондоні відтоді, як її діда, короля Костянтина II, повалили, коли грецьку монархію було скасовано 1973 року.

Крім зв’язків з англійським королем, Марія-Олімпія може претендувати на спорідненість практично з усіма європейськими королівськими сім’ями по лінії свого батька. У травні 2016 року ходили чутки, що Марія-Олімпія була в романтичних стосунках із принцом Гаррі, сином її хрещеного батька і троюрідним братом, але представник британської королівської сім’ї спростував ці твердження.

Живучи в Ноттінг-Гіллі зі своїм собакою на прізвисько Еччо, Марія-Олімпія побудувала успішну кар’єру моделі та інфлюенсера. 28-річна красуня приписує свою пристрасть до моди бабусі та мамі. Згадуючи милу історію, світська левиця поділилася, що, коли їй було всього 10 років, бабуся позичила їй міні-сумку Louis Vuitton для сімейної вечері. Це розпалило її захоплення розкішною модою та аксесуарами. В 11 років вона навіть відвідала свій перший показ мод — Valentino в Римі. Пізніше, в 17 років, Олімпія пройшла стажування в Christian Dior Couture у знаменитого Рафа Сімонса, а потім відшліфувала свої навички в галузі моди в Нью-Йоркському університеті, вивчаючи моду, бізнес і маркетинг.

Принцеса Греції та Данії Марія-Олімпія Фото: Вiкiпедiя

Демонструючи своє вбрання, Марія-Олімпія прикрасила рекламні кампанії таких люксових брендів, як Miu Miu і Aquazurra, блищала на подіумах для модних важковаговиків Saks Potts і Dolce and Gabbana, а тепер є посланницею аксесуарів Bvlgari, демонструючи колекцію сумок Bulgari Roma. А зовсім недавно вона була помічена в розкішній атласній сукні від українського бренду Anna October.

Принцеса Марія-Олімпія в сукні від українського бренду Anna October Фото: Getty

Її батько, Павлос, наслідний принц Греції, ласкаво називає її своєю “дочкою-петардою”, прізвисько, яке передає її полум’яний дух. Крім королівських зв’язків, Олімпія підтримує тісний зв’язок зі своєю матір’ю, Марі-Шанталь Міллер, творцем дитячого одягу класу люкс.

Нагадаємо, 30 липня було названо найстильнішу королівську особу року. За версією журналу Tatler 35-річна племінниця короля Великої Британії Чарльза III, принцеса Беатріс, очолила список найстильніших знаменитостей 2024 року.

Ольга Степанова

Recent Posts

У британських поїздах заборонили додатки для знайомств

Один із найбільших залізничних операторів Великої Британії Northern вирішив обмежити можливість своїм пасажирам користуватися в…

18 хв. ago

8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків: її знайшли за 30 км від дому (відео)

У Бетфорді в штаті Огайо в США 8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків і поїхала за…

20 хв. ago

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

43 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

52 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

59 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

1 годину ago