Categories: Гламур

Кулеметниця і модель прикрасили обкладинки весняного випуску Vogue Ukraine

На обкладинці з’явилися дві українки: кулеметниця Оксана “Ксена” Рубаняк і модель Карина Мазяр. За зйомки відповідав британський фотограф Бретт Ллойд.

Обкладинки весняного номера Vogue Ukraine продемонстрували в соцмережах. Обидві обкладинки робив британський фотограф Бретт Ллойд. І обидві вони виконані у військовій тематиці.

Фото з’явилися на офіційній сторінці українського глянцю в Instagram. Звичайну обкладинку прикрашає модель Карина Мазяр. Її у військовій формі сфотографували в компанії кадетів Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Для digital-обкладинки сфотографували військовослужбовицю ЗСУ. Кулеметниця Оксана Рубаняк із позивним “Ксена” позувала у військовій формі та без шолома, її руде волосся було заплетене в косу.

“Ксена”, яка стала єдиною жінкою-кулеметницею взводу 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, раніше працювала в Івано-Франківській міській раді.

На фронті 21-річна військова написала дві поетичні збірки “Назустріч смерті” та “Дорога життя”. Поезією вона захоплювалася ще в мирний час. У березні 2022 року “Ксена” отримала поранення під час боїв за Вугледар, але після реабілітації повернулася на передову. Вона була в боях на Бахмутському, Вугледарському та Мар’їнському напрямках.

“Весняний номер присвячений людям і справам, які надихають, — тут зібрані історії українських дизайнерів, художників, кураторів і меценатів, які змінюють культурний і соціальний ландшафт навколо себе”, — пояснили у Vogue Ukraine.

На запрошення українського Vogue Бретт Ллойд, який робив обидві обкладинки, двічі відвідав Україну — у листопаді минулого року і в лютому.

Він робив репортажі з Києва, Харкова, за 17 км від лінії фронту в Костянтинівці, неподалік від Куп’янська.

Героями фото Бретта Ллойда стали чинні та майбутні військові, ветерани, медики, сільські священики, студенти та актори столичного Театру Франка.

“Посеред усієї біди війни я зустрів стільки добрих і талановитих людей. Це неймовірно — яке насичене і бурхливе життя в Україні. Я хочу, щоб міжнародна аудиторія це побачила”, — говорив Ллойд.

Ольга Степанова

Recent Posts

Режим сну Меган Маркл і Кейт Міддлтон: які звички приховують королівські сім’ї

Створення оптимального режиму сну має вирішальне значення для забезпечення повноцінного відпочинку. У сучасному світі технологій…

9 хв. ago

Повістки поштою: куди надсилатимуть людям без держреєстрації

Навіть якщо військовозобов’язаний громадянин не має державної реєстрації, це не звільняє його від процесу загальної мобілізації в…

16 хв. ago

На пенсію із повними кишенями грошей: українці можуть отримати одразу 10 окладів

Скористатися можливістю та отримати одразу 10 окладів перед виходом на пенсію можуть працівники державних та…

18 хв. ago

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Актриса "кіно для дорослих", 25-річна блондинка Бонні Блу з Великобританії з початку 2024 року набула…

30 хв. ago

Король Чарльз змінює харчові звички: в обідньому меню з’явилося авокадо

Король Великої Британії Чарльз III, відомий своїм щільним графіком і звичкою пропускати обід, почав вносити…

31 хв. ago

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

З наступного року українські діти, які через війну були змушені виїхати за кордон, отримають унікальну…

39 хв. ago