Categories: Гламур

Кулеметниця і модель прикрасили обкладинки весняного випуску Vogue Ukraine

На обкладинці з’явилися дві українки: кулеметниця Оксана “Ксена” Рубаняк і модель Карина Мазяр. За зйомки відповідав британський фотограф Бретт Ллойд.

Обкладинки весняного номера Vogue Ukraine продемонстрували в соцмережах. Обидві обкладинки робив британський фотограф Бретт Ллойд. І обидві вони виконані у військовій тематиці.

Фото з’явилися на офіційній сторінці українського глянцю в Instagram. Звичайну обкладинку прикрашає модель Карина Мазяр. Її у військовій формі сфотографували в компанії кадетів Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Для digital-обкладинки сфотографували військовослужбовицю ЗСУ. Кулеметниця Оксана Рубаняк із позивним “Ксена” позувала у військовій формі та без шолома, її руде волосся було заплетене в косу.

“Ксена”, яка стала єдиною жінкою-кулеметницею взводу 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, раніше працювала в Івано-Франківській міській раді.

На фронті 21-річна військова написала дві поетичні збірки “Назустріч смерті” та “Дорога життя”. Поезією вона захоплювалася ще в мирний час. У березні 2022 року “Ксена” отримала поранення під час боїв за Вугледар, але після реабілітації повернулася на передову. Вона була в боях на Бахмутському, Вугледарському та Мар’їнському напрямках.

“Весняний номер присвячений людям і справам, які надихають, — тут зібрані історії українських дизайнерів, художників, кураторів і меценатів, які змінюють культурний і соціальний ландшафт навколо себе”, — пояснили у Vogue Ukraine.

На запрошення українського Vogue Бретт Ллойд, який робив обидві обкладинки, двічі відвідав Україну — у листопаді минулого року і в лютому.

Він робив репортажі з Києва, Харкова, за 17 км від лінії фронту в Костянтинівці, неподалік від Куп’янська.

Героями фото Бретта Ллойда стали чинні та майбутні військові, ветерани, медики, сільські священики, студенти та актори столичного Театру Франка.

“Посеред усієї біди війни я зустрів стільки добрих і талановитих людей. Це неймовірно — яке насичене і бурхливе життя в Україні. Я хочу, щоб міжнародна аудиторія це побачила”, — говорив Ллойд.

Ольга Степанова

Recent Posts

Смертоносний вітер і цунамі спопелять світ: що станеться, якщо Земля перестане обертатися (відео)

Гіпотетичні сценарії завжди цікавили дослідників, оскільки змушують подивитися на те, що ми знаємо, з іншого…

7 години ago

Скільки людей буде мобілізовано у 2024 році: нардеп розкрив плани

Командування Збройних сил України та військові на фронті зазначають, що потреба в особовому складі й мобілізації на…

7 години ago

Усе ще працювали: дайвер знайшов годинник вартістю 65 тисяч євро (фото)

Дайвер-любитель на ім'я Джорджіо знайшов на Майорці (Іспанія) годинник вартістю 65 тисяч євро і відмовився…

8 години ago

Російський генерал наказав обстріляти місто, в якому він народився — Нацполіція

Командувача дальньої авіації повітряно-космічних сил збройних сил Росії генерал-лейтенанта Сергія Кобилаша, який є уродженцем Одеси,…

8 години ago

Скоро заросте лісом: журналіст показав занедбаний залізничний вокзал у Донецьку

Журналіст Денис Казанський опублікував знімки залізничного вокзалу у Донецьку, який перебуває у руїнах. Приміщення тут…

8 години ago

Санаторій “Корал” у Криму отримав мільйони від влади РФ: ЗМІ знайшли слід українських власників – розслідування

У тимчасово окупованому Криму журналісти знайшли "клон" української компанії "Санаторій "Корал", зареєстрованої за законодавством Росії. Власниками компанії є колишня…

8 години ago