Categories: Гламур

Ультрамодні сукні, зухвалі декольте, чергові прем’єри: Венеційський кінофестиваль у розпалі

Венеціанський кінофестиваль-2024 триває – на острів Лідо з’їжджається дедалі більше зірок, які представляють свої нові фільми. У перший день публіка вітала «Бітлджус Бітлджус» Тіма Бертона з Вайноною Райдер і Монікою Беллуччі в головних ролях, у другий – «Марію» з Анджеліною Джолі, у третій – «Погану дівчинку» з Ніколь Кідман. Четвертий день Венеціанського кінофестивалю присвячений одразу кільком новинкам.

Почнемо, мабуть, з прем’єри фільму «Поле бою» італійського режисера Джанні Амеліо з Алессандро Боргі в головній ролі.

«У центрі сюжету – епідемія іспанського грипу після Першої світової війни. Головні герої – два лікарі та медсестра, які намагаються допомогти хворим у госпіталі міста Удіне, при цьому змагаючись між собою».

Головними зірками вечора стали Стелла Максвелл і Емілі Ратаковскі.

Стелла Максвелл. Фото: Getty Images

34-річна Стелла привернула до себе загальну увагу, з’явившись на червоній доріжці в голій сукні з білими деталями, так схожими на крижинки. Ну а 33-річна Емілі змусила серця фотографів битися частіше завдяки зеленій сукні з глибоким вирізом і багатошаровою обробкою.

Емілі Ратаковскі. Фото: Getty Images

На прем’єрі також був присутній 34-річний Аарон Тейлор-Джонсон, який мав елегантний вигляд у чорному костюмі з краваткою-метеликом. Уже з нетерпінням чекаємо перших кадрів зі зйомок нового фільму про Джеймса Бонда. Ну або хоча б офіційного підтвердження, що саме Аарону належить зіграти агента 007 у найближчих кількох фільмах.

Аарон Тейлор-Джонсон. Фото: Getty Images

Пізніше відбулася прем’єра фільму «Орден», головні ролі в якому виконали Джуд Лоу, Ніколас Голт і Тай Шерідан. Зірка «Відпустки за обміном» грає агента ФБР, який розслідує жорстокі злочини великого угруповання. Їхні злочини, включно з пограбуваннями банків і крадіжками автомобілів, стали тригером до однієї з найбільших облав в історії ФБР 1983 року.

Джуд Лоу. Фото: Getty Images

Голт розповів пресі, що він і Лоу – супротивники у фільмі – не розмовляли та не взаємодіяли один з одним протягом чотирьох перших тижнів зйомок, щоб віддалитися один від одного. Режисер Курзель також доручив йому стежити за Лоу протягом дня, щоб внести ще більше напруження у стосунки колег.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

48 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

49 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

51 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago