Categories: Гламур

Норвезька принцеса Марта-Луїза вийшла заміж за шамана

У суботу, 31 серпня, норвезька принцеса Марта-Луїза вийшла заміж за свого багаторічного партнера й американського духовного гуру Дурека Веррета. Про це повідомляє Reuters.

Церемонія відбулася у західному норвезькому містечку Гейрангер. На урочистому заході були присутні члени королівської сім’ї з Норвегії та Швеції, друзі, інфлюенсери соціальних мережах і норвезькі знаменитості.

Захід на свіжому повітрі був відкритий лише для ЗМІ, що його спонсорували. Він не транслювався по телебаченню, на відміну від першого весілля принцеси в 2002 році, яке відбулося в найбільшому соборі країни.

Саме ж весілля стало кульмінацією триденних урочистостей на честь 52-річної Марти-Луїзи, четвертої в черзі на престол, і 49-річного Веррета, духовного гуру з Каліфорнії (США).

Пара вперше публічно оголосила про свої стосунки в 2019 році.

Зазначається, що Марта-Луїза, донька короля Гаральда та королеви Соні, відмовилася від офіційних королівських обов’язків у 2022 році.

Таке рішення дозволило їй «більш вільно» займатися власним бізнесом. Тоді вона заявила, що утримається від використання титулу принцеси в комерційних цілях.

Перший шлюб Марти-Луїзи з норвезьким письменником Арі Беном, з яким вона має трьох дітей, закінчився розлученням у 2017 році.

Після весілля Веррет стає частиною розширеної королівської родини країни, але не основного Королівського дому Норвегії, до якого входять лише монарх і двоє наступних у черзі на престол, а також їхні подружжя. Тому він не стане принцом.

Ольга Степанова

Recent Posts

До 80 тисяч гривень на дім: кияни можуть отримати безкоштовні генератори

Київська міська влада запровадила програму часткової компенсації вартості генераторів та сонячних батарей для багатоквартирних будинків.…

20 секунд ago

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

1 годину ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

1 годину ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

1 годину ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

1 годину ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

1 годину ago