Categories: Гламур

Анджеліна Джолі заговорила про переїзд та поскаржилася на Голлівуд: “Хочу мати спокій”

Відома американська акторка Анджеліна Джолі, яка днями стала на коліна перед шанувальником на кінофестивалі, поскаржилася на життя в США та на роботу в Голлівуді. Артистка розсекретила, куди планує переїхати.

Усе своє життя Джолі прожила в Лос-Анджелесі. Однак зараз, зізнається актриса, вона більше не може там жити. Річ у тім, що її приватне життя все частіше стає публічним і їй складно залишати особисте лише для себе. Часто будь-яке слово, озвучене в Голлівуді, можуть використати проти неї.

Як розповіла зірка в інтерв’ю для The Hollywood Reporter, коли її 6 дітей досягнуть повноліття, вона хоче переїхати до Камбоджі. У 2005 році знаменитість отримала громадянство цієї країни, до того ж її названий син родом звідти.

“Я виросла в цьому місті (Лос-Анджелес – УНІАН). Я тут, бо мушу бути тут через розлучення, але як тільки дітям виповниться 18, я зможу поїхати. Коли у вас велика сім’я, ви хочете, щоб вони мали приватність, спокій, безпеку. Зараз у мене є будинок, де я виховую своїх дітей, але іноді це місце може бути… Людяність, яку я знайшла по всьому світу, не така, з якою я виросла тут. Після Лос-Анджелеса я буду проводити багато часу в Камбоджі. Відвідуватиму членів своєї сім’ї, де б вони не були, у якому куточку світу. Раніше в Голлівуді ви могли мати приватний простір, і робота говорила сама за себе. Зараз ставлення глядачів інше. Я намагаюся адаптуватися до того, чим ділитися”, – поділилася акторка.

Анджеліна Джолі, Шайло та Захарія Джол-Пітт / REUTERS

Як відомо, Джолі взяла паузу в кар’єрі на 5 років. За її словами, це було вимушене рішення задля виховання дітей. Нещодавно артистка повернулася на знімальний майданчик і зіграла головну роль в картині “Марія”. Її діти виросли, тож тепер вони можуть проводити час з мамою на зйомках та їздити у відрядження.

“Вони трохи дорослішають, стають більш незалежними. Я менше потрібна їм і можу відлучатися на різні періоди часу. І вони достатньо дорослі, щоб приєднатися до мене на роботі. Це новий сезон у нашому житті. Я дуже рада, що вони з кожним днем все більше і більше стають самостійними”, – розповіла знаменитість.

Анджеліна Джолі / REUTERS

На додаток, Джолі пригадала, як розпочиналася її кар’єра. Вона зізналася, що стати акторкою її змусило складне фінансове становище в сім’ї. Тоді вона навіть не здогадувалася, що буде зіркою світового масштабу.

“Я рано стала акторкою, щоб допомагати мамі оплачувати рахунки. Були часи, коли мені подобалося бути митцем, а були часи, коли я була дуже далекою від того, щоб почуватися комфортно в цьому бізнесі. Я сподіваюся, що зможу побудувати з Голлівудом нові стосунки”, – зазначила Джолі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Дорожній фонд повертається? Уряд запланував десятки мільярдів на ремонт доріг

В Уряді та Верховній Раді тривають активні обговорення проєкту бюджету на 2025 рік. Проєкт головного фінансового документа…

5 секунд ago

Поїдуть на фронт: військові у відпустці піймали “на гарячому” підпалювачів авто (фото)

Українські захисники "на гарячому" піймали двох підпалювачів авто. Щоби це стало можливим, вони у відпустці…

9 хв. ago

У Китаї за ґрати відправили топчиновницю, яка завела на роботі 58 коханців

Китайська топчиновниця Чжун Ян опинилася за ґратами за корупцію. Але ця новина не була б…

18 хв. ago

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Міністр освіти та науки Оксен Лісовий, виступаючи на Саміті перших леді та джентльменів, зробив важливу…

26 хв. ago

За ціною від 10 до 20 тисяч доларів: опубліковано рейтинг найбільш надійних авто з пробігом

Аналітики американського агентства Consumer Reports склали рейтинг найнадійніших уживаних автомобілів. Серед найдоступніших моделей, представлених на…

35 хв. ago

Боляче вдарить по українцях: сьогодні надзвичайно потужна магнітна буря – буде погано

Сьогодні сильна магнітна буря у 7 балів знову вдарила по Землі. Черговий різкий удар по здоров’ю людей,…

52 хв. ago