Categories: Гламур

Анджеліна Джолі заговорила про переїзд та поскаржилася на Голлівуд: “Хочу мати спокій”

Відома американська акторка Анджеліна Джолі, яка днями стала на коліна перед шанувальником на кінофестивалі, поскаржилася на життя в США та на роботу в Голлівуді. Артистка розсекретила, куди планує переїхати.

Усе своє життя Джолі прожила в Лос-Анджелесі. Однак зараз, зізнається актриса, вона більше не може там жити. Річ у тім, що її приватне життя все частіше стає публічним і їй складно залишати особисте лише для себе. Часто будь-яке слово, озвучене в Голлівуді, можуть використати проти неї.

Як розповіла зірка в інтерв’ю для The Hollywood Reporter, коли її 6 дітей досягнуть повноліття, вона хоче переїхати до Камбоджі. У 2005 році знаменитість отримала громадянство цієї країни, до того ж її названий син родом звідти.

“Я виросла в цьому місті (Лос-Анджелес – УНІАН). Я тут, бо мушу бути тут через розлучення, але як тільки дітям виповниться 18, я зможу поїхати. Коли у вас велика сім’я, ви хочете, щоб вони мали приватність, спокій, безпеку. Зараз у мене є будинок, де я виховую своїх дітей, але іноді це місце може бути… Людяність, яку я знайшла по всьому світу, не така, з якою я виросла тут. Після Лос-Анджелеса я буду проводити багато часу в Камбоджі. Відвідуватиму членів своєї сім’ї, де б вони не були, у якому куточку світу. Раніше в Голлівуді ви могли мати приватний простір, і робота говорила сама за себе. Зараз ставлення глядачів інше. Я намагаюся адаптуватися до того, чим ділитися”, – поділилася акторка.

Анджеліна Джолі, Шайло та Захарія Джол-Пітт / REUTERS

Як відомо, Джолі взяла паузу в кар’єрі на 5 років. За її словами, це було вимушене рішення задля виховання дітей. Нещодавно артистка повернулася на знімальний майданчик і зіграла головну роль в картині “Марія”. Її діти виросли, тож тепер вони можуть проводити час з мамою на зйомках та їздити у відрядження.

“Вони трохи дорослішають, стають більш незалежними. Я менше потрібна їм і можу відлучатися на різні періоди часу. І вони достатньо дорослі, щоб приєднатися до мене на роботі. Це новий сезон у нашому житті. Я дуже рада, що вони з кожним днем все більше і більше стають самостійними”, – розповіла знаменитість.

Анджеліна Джолі / REUTERS

На додаток, Джолі пригадала, як розпочиналася її кар’єра. Вона зізналася, що стати акторкою її змусило складне фінансове становище в сім’ї. Тоді вона навіть не здогадувалася, що буде зіркою світового масштабу.

“Я рано стала акторкою, щоб допомагати мамі оплачувати рахунки. Були часи, коли мені подобалося бути митцем, а були часи, коли я була дуже далекою від того, щоб почуватися комфортно в цьому бізнесі. Я сподіваюся, що зможу побудувати з Голлівудом нові стосунки”, – зазначила Джолі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Демократи закликають Гарріс збільшити свою присутність у ЗМІ — The Hill

Люди, близькі до кампанії Гарріс, стверджують, що вони застосовують багатогранний підхід до завоювання голосів виборців,…

1 хв. ago

Загальна мобілізація: відстрочку тепер можна оформити дистанційно

Якщо необхідно відтермінувати мобілізацію, необхідно подати певні документи. Нещодавно Верховна Рада вирішила продовжити воєнний стан…

9 хв. ago

Є чітка формула, як загнати Путіна в глухий кут,- експерт

Публіцист Віталій Портніков відповів на питання, як усунення Путіна могло б змінити перебіг війни. На питання про…

25 хв. ago

Київ піднявся на перше місце в світі за забрудненістю повітря: не виходьте на вулицю

Через пожежі в екосистемі на Київщині українська столиця посіла перше місце в світі за рівнем…

40 хв. ago

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

49 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

1 годину ago