Categories: Гламур

Королева Камілла представила елегантний образ на великодній службі

Королева Камілла приєдналася до свого чоловіка короля Великої Британії Чарльза ІІІ під час його першого значного публічного виступу з моменту оголошення про його діагноз раку в лютому, повідомляє Hello Magazine.

Король і королева відвідали щорічну великодню утреню в каплиці Святого Георгія в неділю. Камілла була втіленням королівського гламуру в зеленій сукні, створеній її дизайнером Анною Валентайн.

Дружина Чарльза вирішила вдягнути улюблені речі зі свого королівського гардероба, зокрема чудовий капелюх смарагдового відтінку від Філіпа Трейсі, черевики “Dressage” від Russell & Bromley, вкорочений чорний піджак-накидку і чорні шкіряні рукавички. З прикрас вона обрала браслет “Vintage Alhambra 5 Motifs 18k” з жовтого золота й агату від Van Cleef & Arpels, шикарну брошку й сережки з коштовним камінням.

Король Чарльз ІІІ і королева Камілла на великодній заутрені у Віндзорському замкуФото: Getty Images

Однак найдивовижнішою частиною ансамблю стала непідвладна часу чорна стьобана мінісумка з верхньою ручкою від Chanel, яка продається за ціною 3500 фунтів стерлінгів. Ця сумочка перебуває в колекції королівської особи з 2020 року і відтоді стала її улюбленим аксесуаром на багатьох заходах. Камілла, схоже, є прихильницею французького будинку моди і регулярно носить туфлі-човники від Chanel.

Король Чарльз ІІІ і королева Камілла Фото: Getty Images

Кажуть, що королівська особа може бути прив’язана до лейблу через його знаковий логотип “CC”, що переплітається, який може позначати Чарльза і Каміллу (як абревіатура, складена із заголовних букв їхніх імен).

Хоча Її Величність, схоже, перейняла багато модних ноток і неповторний стиль у королеви Єлизавети II. Її свекруха мала доступ до найбільших світових дизайнерів і будинків моди, готових шити за її наказом, але була неймовірно віддана єдиному бренду сумок протягом усього свого 70-річного правління. Мати Чарльза була віддана сумкам від Launer і, як кажуть, за сім десятиліть на троні носила близько 200 з них.

На відміну від Єлизавети II, королева Камілла любить експериментувати зі своїми дизайнерськими сумками і, як відомо, носить все, від Chanel до Bottega Veneta і багато інших брендів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Члени відомої ОЗУ: встановлені особи підозрюваних у вбивстві чиновника у Запоріжжі

Правоохоронці встановили особи підозрюваних у скоєнні вбивства директора департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Максима Денщика. Обидва…

9 хв. ago

Bugatti за 190 мільйонів: за яке авто “всадили” Зеленську пропагандисти (фото)

Дружина президента України Олена Зеленська стала об'єктом дезінформаційної атаки. В інтернеті з'явилася підроблена інформація, де стверджується, що…

12 хв. ago

Хочеш навчатися українською – плати вдвічі більше: у Києві міжнародна школа вскочила у скандал

"Щоб навчатися державною в Україні, я маю заплатити в рази більше, ніж якби я згодилася…

18 хв. ago

Новий скандал у ТЦК: чоловік порізав собі вени, щоб уникнути мобілізації

У Закарпатському ТЦК стався трагічний випадок. Молодий чоловік, за його словами, не витримав психологічного тиску…

24 хв. ago

Частину України накриє спека до +38 градусів: погода на 4 липня

У четвер, 4 липня, в частині України температура повітря сягатиме +38 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.…

29 хв. ago

Кейт Міддлтон та принц Вільям хочуть іншого майбутнього для Шарлотти та Луї

Кейт Міддлтон та принц Вільям можуть піти на доволі сміливий крок, щоб двоє їхніх дітей…

31 хв. ago