Categories: Фінанси

Відмовилася повернути $1,2 млн: жінку заарештували після випадкової банківської операції

Мешканка Луїзіани була заарештована після відмови повернути 1 200 000 доларів, які випадково опинилися на її банківському рахунку. Про це повідомляє видання Unilad.

Келін Спадоні працювала диспетчером служби екстреної допомоги, і одного разу на її брокерський рахунок були випадково переведені гроші. Повідомлення надійшло від компанії фінансових послуг Charles Schwab, яка надіслала його на рахунок, відкритий Спадоні.

Згідно з позовом, поданим компанією, вона мала намір перевести на рахунок Спадоні 82,56 долара, але натомість перевела 1 205 619 доларів.

Очевидно, що це не та цифра, яку можна було б легко не відшкодувати, тому співробітники спробували зупинити і повернути переказ.

Повідомляється, що вони направили запит на повернення в установу, яка обслуговує рахунок, на який було відправлено гроші, але отримали повідомлення, в якому йшлося: “Готівка недоступна”.

Спадоні звинуватили в тому, що вона швидко перевела гроші на інший рахунок, а також використала частину їх для купівлі будинку і нової машини вартістю від 48 000 до 70 000 доларів.

Компанія кілька тижнів безуспішно намагалася зв’язатися зі Спадоні, що спонукало їх зрештою звернутися до офісу шерифа. Влада порушила кримінальну справу і дізналася, як Спадоні витратив частину грошей.

Її заарештували та притягнули до відповідальності за крадіжку на суму понад 25 тисяч доларів, банківське шахрайство та незаконну передачу грошових коштів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Начальник ТЦК назвав “бусифікацію” міфом: українці в коментарях шоковані

У соціальних мережах активно обговорюють відео де чоловіки примусово доставляються ТЦК. Ці ролики вже створили…

3 хв. ago

Усіх водіїв попередили: Рада готує новий “зимовий” штраф – за що хочуть карати

В Україні водіям готують новий сезонний штраф щодо обов'язкового використання зимових шин. Про це йдеться у законопроекті, пише портал…

14 хв. ago

Українцям розповіли, в якій валюті краще тримати гроші: чи варто вкладати кошти в долари

Вкладення коштів у різні активи може допомогти захистити заощадження і навіть заробити на них. Наприклад,…

23 хв. ago

Гонконгом шириться нова смертельна хвороба: померли вже четверо людей

У Гонконзі (адміністративний район КНР) поширюється смертоносна бактеріальна інфекція. Відомо вже про чотири летальні випадки. Як…

35 хв. ago

Затримання “Тринадцятого”: у телеграм-каналі воєнного злочинця справжня істерика

У телеграм-каналі Єгора Гузенка справжня істерика. Так, небайдужі закликають правоохоронців припинити знущання з затриманого. Про…

44 хв. ago

Не до кінця втрачені: вчені виявили незвичайну рису характеру психопатів

Нещодавні дослідження показали, що, хоча психопати часто сприймаються як позбавлені емпатії, вони здатні розуміти емоції…

54 хв. ago