Categories: Фінанси

Відмовилася повернути $1,2 млн: жінку заарештували після випадкової банківської операції

Мешканка Луїзіани була заарештована після відмови повернути 1 200 000 доларів, які випадково опинилися на її банківському рахунку. Про це повідомляє видання Unilad.

Келін Спадоні працювала диспетчером служби екстреної допомоги, і одного разу на її брокерський рахунок були випадково переведені гроші. Повідомлення надійшло від компанії фінансових послуг Charles Schwab, яка надіслала його на рахунок, відкритий Спадоні.

Згідно з позовом, поданим компанією, вона мала намір перевести на рахунок Спадоні 82,56 долара, але натомість перевела 1 205 619 доларів.

Очевидно, що це не та цифра, яку можна було б легко не відшкодувати, тому співробітники спробували зупинити і повернути переказ.

Повідомляється, що вони направили запит на повернення в установу, яка обслуговує рахунок, на який було відправлено гроші, але отримали повідомлення, в якому йшлося: “Готівка недоступна”.

Спадоні звинуватили в тому, що вона швидко перевела гроші на інший рахунок, а також використала частину їх для купівлі будинку і нової машини вартістю від 48 000 до 70 000 доларів.

Компанія кілька тижнів безуспішно намагалася зв’язатися зі Спадоні, що спонукало їх зрештою звернутися до офісу шерифа. Влада порушила кримінальну справу і дізналася, як Спадоні витратив частину грошей.

Її заарештували та притягнули до відповідальності за крадіжку на суму понад 25 тисяч доларів, банківське шахрайство та незаконну передачу грошових коштів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Чехія відмовилася визнавати російські паспорти без біометричних даних

Чехія не визнає закордонний паспорт Російської Федерації без біометричних даних. Про це заявило МЗС Чехії, передає Radio…

2 хв. ago

Блекаути не страшні: у США придумали комп’ютер, який працює без електрики

Учені з Північної Кароліни створили енергонезалежний комп'ютер Kirigami, здатний замінити електроніку в деяких сферах. Він…

5 хв. ago

Зухвалі спроби покинути країну: на що йдуть українці, щоб втекти за кордон

Київські чиновники допомогли вивезти своїх родичів за кордон за допомогою дітей-сиріт. Про це розповів уповноважений Верховної Ради…

7 хв. ago

Путін відкинув ідею Зеленського про переговори через посередника

Російський диктатор Володимир Путін не вірить у можливість укладення мирного договору з Україною через посередника. Про це…

12 хв. ago

Блогерка-“ескортниця” з нагородою від ГУР розкрила дату свого весілля з коханим

Українська блогерка Ксюша Манекен, яка оскандалилася отриманням нагороди від Головного управління розвідки МОУ, розповіла, коли заплановано…

15 хв. ago

“Дика” карта для Китаю: Трамп пригрозив Сі Цзіньпіну перед виборами

Напередодні виборів Дональд Трамп та його головні радники із зовнішньої політики пригрозили президенту Китаю Сі…

18 хв. ago