Categories: Фінанси

ПриватБанк тимчасово призупинить роботу онлайн-банкінгу: що стало причиною

У Приватбанку повідомили клієнтам важливу інформацію. Виявляється, найближчим часом будуть недоступні операції з картками через онлайн-банкінг. Коли українці знову матимуть змогу скористатися послугами банку?

ПриватБанк – один із найпопулярніших в Україні банків, клієнти якого роблять більше одного мільйона платежів щогодини. Але в ніч з 16 на 17 березня українці не зможуть здійснювати переказ коштів, поповнити рахунок або скористатися іншими послугами Приват24. Справа в тому, що у фінансовій установі планується проведення регламентних робіт.

Про це повідомили у пресслужбі кредитно-фінансової організації. Наголошується, що дані роботи проводяться для того, щоб покращити якість та безпеку обслуговування клієнтів, які користуються цифровими сервісами банку.

“ПриватБанк проводить регламентні роботи в Приват24 у ніч на 17 березня 2024 року. Під час проведення робіт 17 березня з 0:00 до 5:00 ранку платежі, поповнення мобільного та перекази в додатку та web-версії Приват24 будуть тимчасово недоступні”, – сказано у офіційному зверненні представників установи.

Співробітники ПриватБанку зазначили, що завжди проводять подібні роботи у нічний час, щоб не створювати труднощів своїм клієнтам. Тому в пресслужбі попросили власників карток банку зробити всі платежі та перекази до або після вказаного часу, щоб уникнути проблем.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

37 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

39 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

40 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

51 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

53 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

54 хв. ago