Categories: Курйози

Росіяни почали облизувати яйця, щоб отримати мільйон

Жителі Єкатеринбурга почали облизувати яйця в магазинах, щоб підхопити сальмонелу та отримати мільйон карбованців компенсації.

Про це пише один із російських Telegram-каналів.

Все почалося з того, що з 16 травня у 18 осіб знайшли сальмонелу, ротавірус та норовірус. Їх пов’язувало те, що вони з’їли готову їжу, куплену в магазинах “Жизньмарт” в Єкатеринбурзі. Після цього власник мережі Іван Зайченко пообіцяв виплатити по мільйону рублів кожному, хто отруївся“, – йдеться у повідомленні.

І ось людей було не зупинити: вони почали скуповувати продукти компанії та лизати курячі яйця в надії отруїтися та отримати гроші.

Я як почула про мільйон рублів, одразу пішла в “Жизньмарт”. Перетерпіти біль у животі, температуру та блювання я зможу. Мільйон того вартий“, – розповіла одна з покупниць.

До Росспоживнагляду надійшло відразу близько 90 скарг від отруєних покупців. Зрештою, Зайченко визнав, що ідея з мільйоном була помилкою.

“Схоже, з мільйоном була ідіотська ідея, це моя помилка. Будь ласка, зверніть увагу, що ми збираємося виплатити компенсації тим, на кого посилався Росспоживнагляд, починаючи з перевірки. Це 18 осіб, і ці списки ми візьмемо у самому Росспоживнагляді. Будь-які інші звернення під цю виплату не потраплять. Тому, будь ласка, не облизуйте яйця, це небезпечно“, – сказав він.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

2 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

9 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

15 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

21 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

31 хв. ago

“Ви на приколі?”: Тищенко бурхливо відреагував на нове рішення суду (відео)

Нардепу Миколі Тищенку продовжили запобіжний захід ще на два місяці у вигляді цілодобового домашнього арешту. Це рішення…

33 хв. ago