Categories: Курйози

Юрій Великий порвав мережу новою пародією на російського окупанта Ваню

Актор та автор Студії “Квартал 95” Юрій Великий за час повномасштабної війни випустив 224 пародії. Серед них – пародії на наших ворогів, на різних одіозних політиків та пропагандистів, і збірні образи персонажів з народу.

У студії “Сніданку з 1+1” Великий розповів, які з цих персонажів його найулюбленіші: “Улюблених пародій у мене дуже багато. Мені подобаються ті ж пародії, які найбільше сподобалися глядачам. Це і пародія на інтерв’ю Оскара Кучери Юрію Дудю. І пародія на туристку, яка не хотіла їхати з Криму. До речі, після першої пародії на туристку, я зняв ще три про неї. І глядачі в коментарях завжди пишуть, що це один з найулюбленіших образів. Мені здається, що саме такі персонажі – з народу, а не пародії на конкретних публічних особистостей, найбільше подобаються людям. Звичайно, погано, що у нас є стільки поганих приводів для таких жартів та пародій. Але ми повинні висміювати наших ворогів і будемо це робити, бо це потрібно людям – я бачу це по кількості переглядів кожної пародії”, – прокоментував Великий.

Днями вийшла нова пародія Юри на ще двох улюблених персонажів з народу – на російського солдата Ваню та його дружину Настюху, яка мріє про смерть чоловіка.

“Окупант Ваня і його дружина Настюха не з’являлися на моєму YouTube-каналі вже десь півтора року. Востаннє цю парочку глядачі могли бачити в сатирично-патріотичній комедії “Бункер”. Я подумав, що ці персонажі незаслужено забуті. Зателефонував Насті Оруджовій і запропонував записати нову пародію. Але у нас зараз якраз репетиції нових концертів “Єдиного Кварталу”, у Насті ще якісь свої знімання, тобто часу особливо нема. Але вона погодилась. Каже: “Добре, давай, я спробую щось записати вночі”. І я свою частину також знімав уночі. І вже наступного дня у нас була нова пародія на Ваньку і Настюху”, – розповів Юрій Великий.

Наживо нові пародії у виконанні Юрія Великого глядачі зможуть побачити вже цими вихідними – 2 та 3 березня в Києві відбудуться великі благодійні концерти “Єдиного Кварталу”.

До речі, ці концерти мають благодійну мету – допомогти нашим військовим. Кошти від квитків підуть на допомогу ЗСУ – на актуальні потреби наших захисників та захисниць. “Кварталівці” постійно допомагають та підтримують військових – їздять з виступами до наших героїв, допомагають їм усім необхідним – від автівок до дронів, квадроциклів, тепловізорів, рацій та інших необхідних для нашої перемоги речей.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Залишилося 7 днів”: чоловік виявив моторошну знахідку за своїм сміттєвим баком (фото)

Повернувшись пізно ввечері додому з роботи, чоловік жахнувся, виявивши поруч зі сміттєвим відром трикутну язичницьку…

2 години ago

Подорож на край світу: за чим вікінги пливли до самого серця Арктики

Вікінги розпочали надзвичайні пошуки дорогоцінної слонової кістки, просунувшись у найвіддаленіші північні регіони Землі. Пошуки привели…

2 години ago

Не можна залишати: експерт назвав електричні прилади, які “висмоктують” гроші

Криза вартості життя все ще залишається реальністю і багато людей намагаються заощадити гроші там, де…

2 години ago

Нетаньягу назвав причину ліквідації лідера “Хезболли”

Вчора внаслідок авіаударів Ізраїль ліквідував лідера "Хезболли". Сьогодні, 28 вересня, ізраїльський прем'єр-міністр Беньямін Нетаньягу назвав…

2 години ago

Без нього за кермо не пустять: водіям потрібно отримати спеціальний код

З метою підвищення безпеки дорожнього руху та гармонізації українського законодавства з європейськими стандартами, в Україні…

2 години ago

Дженніфер Лопес показала Бену Аффлеку, що він втратив (фото)

55-річна американська акторка і співачка Дженніфер Лопес, яка 20 серпня подала на розлучення з Беном Аффлеком через…

2 години ago