Categories: Курйози

На одній із вулиць Кропивницького припинено вивіз сміття через курйозну причину

У Кропивницькому компанія «Екостайл», що займається вивезенням сміття, припинила обслуговувати контейнерний майданчик на вулиці Полтавській, 28 через погрози та блокування з боку безхатьків. Про це повідомляє «Гречка».

Речниця компанії Галина Богомаз-Кулик розповіла, що до цього сміття вивозилося щодня, але з 24 вересня екіпажі перестали працювати на цій ділянці через конфлікти з безхатьками. На майданчику розміщено 11 контейнерів для побутових відходів та один бункер для великогабаритного сміття. Конфлікт загострився після відкриття поблизу пункту прийому вторинної сировини на початку серпня.

Безхатченки розмістили намет, у якому мешкає 8-10 осіб

Поруч безхатченки розмістили намет, у якому мешкає 8-10 осіб. Вони почали погрожувати працівникам компанії, вимагаючи припинити вивезення сміття, і періодично блокували виїзд вантажівок.

Компанія кілька разів викликала поліцію, однак правоохоронці заявили, що такими проблемами має займатися інспекція з благоустрою, а усні погрози не є достатньою підставою для затримання. 25 вересня юридичний відділ компанії подав офіційні заяви до поліції та міськради з проханням вирішити ситуацію.

Вивіз сміття припинився з 24 вересня через конфлікти з безхатьками

У коментарі «Гречці» речниця Нацполіції в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко уточнила, що заява від «Екостайлу» про перешкоджання групою людей діяльності їхніх працівників до Кропивницького районного управління поліції надійшла у середу, 25 вересня.

«Всі матеріали зареєстровані. За вказаним фактом проводиться перевірка, в рамках якої буде прийнято рішення в рамках чинного законодавства», – зазначила вона.

Романчук Микола

Recent Posts

Після атаки дронів у Ростовській області РФ спалахнула пожежа. ВІДЕО

У Росії поскаржилися на атаку дронів у ніч проти 27 вересня. Влада Ростовської області заявила…

6 хв. ago

Які нові сервіси з’являться у Резерв+

У застосунку Резерв+ близько 10 мільйонів завантажених електронних військово-облікових документів. Про це в ефірі марафону «Єдині новини» розповіла Катерина Черногоренко, заступник…

19 хв. ago

ТОП-5 головних трендів деніму на осінь.ФОТО

Штани, жакети чи спідниці з деніму — це ті речі, які ми переносимо з одного…

29 хв. ago

В Україні готують масовий призов: майже мільйон повісток буде вручено за 3 місяці

Кабінет міністрів України затвердив виділення 71,82 млн грн на централізоване виготовлення 900 тис. повісток, які…

41 хв. ago

Київ отримає дозвіл на удари углиб РФ

Рішення про зняття обмежень для України на застосування західної далекобійної зброї з військових цілей на…

54 хв. ago

Загальна мобілізація: у яких випадках ТЦК затримує вас незаконно

В Україні групи оповіщення ТЦК мають обмежені повноваження щодо взаємодії з військовозобов'язаними. Їхнє головне завдання…

1 годину ago