Categories: Курйози

“Караван лає – собака іде”: найкумедніші “перли” нардепа Тищенка — огляд

У той час, коли народному депутатові Миколі Тищенку суд обирав міру запобіжного заходу, народний обранець потішав публіку своїми “перлами”. Його фраза “Караван лає – собака іде!” стала новим мемом у соцмережах. Також нардеп заявив, що в Таїланд не їздив, а гроші, які знайшли у нього під час обшуків, треба йому повернути, бо він, буцімто, не буде мати за що жити. Вертівся Тищенко в суді, як вуж на сковорідці, створив купу новеньких мемів, а ще розповів, коли таки складе мандат, як того вимагають українці. 

У суді Микола Тищенко знову відзначився так, що гуде весь інтернет. Зокрема, він пафосно пригадував усі свої регалії та заслуги. А ще “Коля Котлета”, як його звуть в народі, у суді вимахував депутатським посвідченням і назвав лише одну-єдину, але дуже незвичайну причину, за якої згоден скласти мандат, як того вимагають українці після всіх його численних скандалів. 

Також Тищенко запевняв, що на першому місці у нього ЗСУ, але дуже дивно говорив про побиття військового у Дніпрі. 

Та й з приводу участі у бійках нардеп, був м’яко кажучи, не зовсім чесним, забувши про сутички у Раді, які в нього були і 2021 і 2023 року.

Здивував нардеп також своїми “знаннями” про Верховну Раду і продемонстрував “математичні здібності”, заявивши, що в українському парламенті засідає 451 людина. 

Згідно з Конституцією, у Верховній Раді має бути 450 народних депутатів. І так було до 2014 року. Однак після окупації Криму і частини Донецької та Луганської областей число нардепів скоротилося, а от 451 нардепа в українському парламенті не було ніколи, тож із математикою у Тищенка так собі. 

До речі, жарти щодо своєї персони Тищенко називає хейтом і булінгом. Тож просить його не ображати. А ще він натякає, що таких, як він, треба цінувати, бо в наступний парламент ніхто не піде. 

Відразу після суду, де йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового тримання під домашнім арештом, Микола Тищенко пішов посидіти у київський ресторан. Виявилося, що для нардепа не вистачило браслета. Насправді згідно з законом, браслет мають причепити протягом 24 годин, тобто порушення немає, але ситуація незвичайна. 

Слідство у справі проти Миколи Тищенка триває, тож мабуть в соцмережах ще буде про що поговорити. Та головне у цій ситуації, аби люди не забули про Миколу Тищенка до тих пір, поки суд не призначить справедливе покарання за скоєне. Дуже не хотілося би ловити нардепа десь у Таїланді на “зустрічі з виборцями”. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Лукашенко вже почав загрожувати на повну – обіцяє, що тепер здригнеться весь світ

Президент Білорусії Олександр Лукашенко звинуватив країни Заходу в ескалації конфлікту в Україні. "Сьогодні величезні гроші…

2 хв. ago

Буде один реєстр: усіх хто має банківську картку вже попередили

В Україні на вимогу МВФ створять реєстр утримувачів банківських карток. Це нова вимога, яка є у меморандумі…

7 хв. ago

Світла не буде по 12 годин: а всі, хто живе вище 9-го поверху ще й замерзнуть

Високі поверхи буде складно опалювати через відключення електрики, — заявив голова ради Української асоціації поновлюваної енергетики…

17 хв. ago

У США стався вибух на оборонному заводі: там виготовляли снаряди для України

У Камдені (штат Арканзас, США) стався вибух на оборонному заводі. Через це двоє людей отримали…

22 хв. ago

До 97 грн за кубометр: в Одеській області підвищили тариф на воду, — ЗМІ (документ)

Новий тариф на воду в сумі майже 97 гривень за кубометр встановив виконавчий комітет Подільської…

25 хв. ago

Як не погладшати під час відпустки: 7 ефективних порад від дієтологів

Набір ваги під час відпустки не є неминучим. Досить дотримуватися простих рекомендацій, щоб контролювати споживання…

40 хв. ago