Categories: Курйози

“Караван лає – собака іде”: найкумедніші “перли” нардепа Тищенка — огляд

У той час, коли народному депутатові Миколі Тищенку суд обирав міру запобіжного заходу, народний обранець потішав публіку своїми “перлами”. Його фраза “Караван лає – собака іде!” стала новим мемом у соцмережах. Також нардеп заявив, що в Таїланд не їздив, а гроші, які знайшли у нього під час обшуків, треба йому повернути, бо він, буцімто, не буде мати за що жити. Вертівся Тищенко в суді, як вуж на сковорідці, створив купу новеньких мемів, а ще розповів, коли таки складе мандат, як того вимагають українці. 

У суді Микола Тищенко знову відзначився так, що гуде весь інтернет. Зокрема, він пафосно пригадував усі свої регалії та заслуги. А ще “Коля Котлета”, як його звуть в народі, у суді вимахував депутатським посвідченням і назвав лише одну-єдину, але дуже незвичайну причину, за якої згоден скласти мандат, як того вимагають українці після всіх його численних скандалів. 

Також Тищенко запевняв, що на першому місці у нього ЗСУ, але дуже дивно говорив про побиття військового у Дніпрі. 

Та й з приводу участі у бійках нардеп, був м’яко кажучи, не зовсім чесним, забувши про сутички у Раді, які в нього були і 2021 і 2023 року.

Здивував нардеп також своїми “знаннями” про Верховну Раду і продемонстрував “математичні здібності”, заявивши, що в українському парламенті засідає 451 людина. 

Згідно з Конституцією, у Верховній Раді має бути 450 народних депутатів. І так було до 2014 року. Однак після окупації Криму і частини Донецької та Луганської областей число нардепів скоротилося, а от 451 нардепа в українському парламенті не було ніколи, тож із математикою у Тищенка так собі. 

До речі, жарти щодо своєї персони Тищенко називає хейтом і булінгом. Тож просить його не ображати. А ще він натякає, що таких, як він, треба цінувати, бо в наступний парламент ніхто не піде. 

Відразу після суду, де йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового тримання під домашнім арештом, Микола Тищенко пішов посидіти у київський ресторан. Виявилося, що для нардепа не вистачило браслета. Насправді згідно з законом, браслет мають причепити протягом 24 годин, тобто порушення немає, але ситуація незвичайна. 

Слідство у справі проти Миколи Тищенка триває, тож мабуть в соцмережах ще буде про що поговорити. Та головне у цій ситуації, аби люди не забули про Миколу Тищенка до тих пір, поки суд не призначить справедливе покарання за скоєне. Дуже не хотілося би ловити нардепа десь у Таїланді на “зустрічі з виборцями”. 

Ольга Степанова

Recent Posts

“Куди мама дивиться?”: у Дніпрі помітили величезну змію, її гладили діти (відео)

У Дніпрі господарі вивели на прогулянку незвичайного улюбленця: бульваром Слави повзала величезна змія. Діти дуже…

2 хв. ago

Стали відомі зарплати українців у Німеччині та Нідерландах: у декілька разів вищі, ніж в Україні

Українські біженці, які змогли знайти роботу в Німеччині та Нідерландах, отримують зарплати, які значно вищі,…

9 хв. ago

Найкраще підживлення для огірків: всього два інгредієнти і кущі розростуться, наче бур’яни

Влітку дуже важливо підживити огірки, щоб отримати великий урожай. В період активного зростання і формування…

16 хв. ago

Як правильно проходити ВЛК: адвокат пояснив усі нюанси, які потрібно знати

Після примусового доставлення до ТЦК військовозобов’язаний може на законних підставах відмовитися від проходження військово-лікарської комісії,…

23 хв. ago

В Україні готують до продажу два державні банки

В Україні відбудеться приватизація "Сенс банку" та "Укргазбанку", які є системно важливими державними банками. Про…

31 хв. ago

У Києві спалахнув маршрутний автобус біля університету – відео

У суботу, 29 червня, у Києві загорівся маршрутний автобус рейсу №212. Це сталося поблизу гуртожитка Національного університету біоресурсів і…

42 хв. ago