Categories: Курйози

“Вічно з буквою “зю” трапляються неприємності”: у Бєлгороді водій влетів у Zвастику

У ніч проти середи, 24 липня, в російському Бєлгороді автомобіль влетів в інсталяцію з буквою Z, яка стала символом російської війни проти України. Дорогою водій протаранив інший автомобіль і зніс два стовпи.

Про це повідомляють місцеві пабліки. ДТП сталася в районі перехрестя з вулицею 5 Августа. Примітно, що це дата визволення Бєлгорода від німецьких фашистів у 1943 році, також саме 5 серпня там День міста. І ось тепер, через 80 років, вулиці російського Бєлгорода понівечені новим фашистським символом.

Водій за кермом BMW зачепив Renault, що стояв, але продовжив рух. Далі він зніс два стовпи та врізався у мерзенну конструкцію, яку автори каналу, розповідаючи про ДТП, назвали “арт-об’єкт”. За словами свідків, водій BMW міг бути п’яним.

Аварію активно обговорюють у мережі мешканці міста. Вони зазначають, що із цим символом війни постійно трапляються якісь неприємності. Хтось з іронією пише, що вбачає у цьому “дискредитацію армії”.

“Та що ж це таке! Вічно з буквою “зю” трапляються якісь неприємності”, “Вбачаю тут дискредитацію армії я”, “Треба вже гумовою інсталяцію робити”, “Вона ж уже й горіла“, — пишуть у коментарях.

Для довідки: з кінця лютого — початку березня 2022 року символ “Z” став повсюдно використовувати для підтримки вторгнення Росії в Україну. “Z” часто порівнюється зі свастикою, вона виглядає як одна з її частин. Росія спонсорує “Z”-флешмоби у соціальних мережах, букву наносять на предмети одягу, будівлі, автотранспорт. На тих, хто виступає проти використання “Z” в РФ, заводять кримінальні справи.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

3 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

3 години ago