Categories: Курйози

“Баян впав на Вірменію”: найкращі меми та жарти про збитий А-50У

Після того, як стало відомо, що над Азовським морем було збито російський літак А-50У із позивним “Баян”, мережа вибухнула жартами та мемами. Особливо користувачів соцмереж повеселив той момент, що чергова російська втрата припала знову на свято.

Видання Телеграф зібрало реакцію українців та росіян на знищення літака, вартість якого, до речі, 350 млн доларів. У мережі жартують, що окупанти так старанно святкували день захисника вітчизни, що “порвали Баян”. А хтось припустив, що “Баян порвали” на похороні “Цезаря Кунікова” (судна Чорноморського флоту, яке ЗСУ знищили 14 лютого).

До речі, навіть колишній керівник “Правого сектору” Дмитро Ярош оцінив спецоперацію ГУР та Повітряних Сил. Він подякував військовим за виконану роботу.

Українців насмішив той момент, що бойовий літак далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50У носив позивний на честь музичного інструменту, довкола якого і так багато жартів. Також у мережі поцікавилися, чи “вийдуть Гуслі”, щоб ними вдарити по Кримському мосту. Також багато хто згадав рядок з пісні “Танцювали RNB, порвали два баяни”.

Також мережа вибухнула просто смішними картинками та відео на тему “порваного баяна”.

Водночас росіяни засмучені, що за останній місяць втратили вже другий літак А-50. Перший був збитий 15 січня і теж над Азовським морем. Одні пропонують українцям “заспокоїтися” і навіть готові віддати назад Авдіївку, а інші звинувачують владу. Деякі росіяни стверджують, що демілітаризація відбувається саме Росії, а не України й навіть підозрюють, що влада країни спеціально винищує армію.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

3 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

3 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

3 години ago