Categories: Курйози

Камала Гарріс у «Сімпсонах»? Неймовірна схожість образів збурила соцмережі

У мережі шириться новий вірусний тренд, який породжує дискусії та захоплення серед користувачів соціальних мереж. Меми, що порівнюють віце-президента США Камалу Гарріс із Лізою Сімпсон з мультсеріалу «Сімпсони», привернули увагу громадськості через неймовірну подібність. Про це пише Daily Mail.

Феномен почався після того, як користувачі виявили схожість між виглядом Камали Гарріс на інавгурації президента Джо Байдена й образом Лізи Сімпсон у вже легендарному епізоді «Сімпсонів» 2000 року. В обох випадках жінки були зображені у фіолетових костюмах, що надає їм додаткової символічної ваги.

У мережі ширяться меми, на яких порівнюють Лізу Сімпсон із Камалою Гарріс

Реакція соцмереж

«Сімпсони зробили це знову! У 17-му епізоді 11-го сезону (у 2000 році), де Ліза Сімпсон як перша жінка-президент Сполучених Штатів розповідає про те, як країна розпалася після президента Трампа. А ось Камала в тому ж одязі на інавгурації Байдена».

У мережі вражені схожістю Камали Гарріс з Лізою Сімпсон

«Пам’ятаєте, коли Ліза була президентом Сполучених Штатів у “Сімпсонах”? Це була Камала Гарріс?».

«Чи можуть автори Сімпсонів передбачити, що я буду багатим і успішним?».

Епізод, у якому Ліза Сімпсон уявляє себе президентом Сполучених Штатів після президентства Дональда Трампа, став пророчим у контексті подій, що відбулися пізніше у політичному житті США. Це спонукає користувачів мережі задуматися про можливість пророкування майбутніх подій та загадкові зв’язки між реальністю та художньою творчістю.

Сам мем став приводом для жартів, роздумів і навіть філософських питань, що стосуються впливу культури мас на сучасне суспільство та можливості передбачення майбутнього. Популярність цього явища продовжує зростати, залучаючи увагу до спритності «Сімпсоні»  у висвітленні глибоких соціокультурних та політичних тем.

Чи можуть «Сімпсони» дійсно передбачити майбутнє? Це питання залишається відкритим для обговорення, але одне впевнено: цей мем запустив в мережі хвилю цікавих дебатів і спонукав користувачів до нових відкриттів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

24 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

25 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

27 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

37 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

39 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

40 хв. ago