Categories: Курйози

Портрет на могилу: подарунок Путіну в КНДР виявився з сюрпризом (фото)

Зустріч двох диктаторів, президента Росії Володимира Путіна та лідера Північної Кореї (КНДР) Кім Чен Ина, не пройшла без подарунків. Так, російський загарбник отримав кілька художніх робіт, одна з яких схожа на надгробок, а корейський лідер — лімузин Aurus, чайний сервіз і адміральський ніж.

Про це пише історик Андрій Плахонін. За його словами, росЗМІ та пропаганда докладали колосальні зусилля, аби “майбутній надгробок” Путіна не засвітився у мережі, та все марно.

“Лідер КНДР зробив подарунок, пов’язаний із зображенням російського президента. Ін подарував Путіну плиту на могилку “, — йдеться у повідомлені.

На фото видно, що картина виконана ніби з мармуру чи склоподібного покриття, як зазвичай роблять з надгробками. Та ще й фото диктатора РФ в овальній рамці. Окремою уваги заслуговує реакція Путіна на “шедевр”, він нібито не дуже зрадів далекоглядності корейського колеги.

Щодо подарунків Кім Чен Ину, то здебільшого увагу звертали на російський лімузин “Аурус”, який привіз лідер РФ. Його вже пропаганда називає “першим розкішним автомобілем з Росії”, що символізує “відродження промислового, наукового та технологічного потенціалу РФ”.

Також корейський лідер отримав чайний сервіз і адміральський кортик (кинджал). Натомість колекція Путіна поповнилась трьома художніми творами, включаючи “надгробок”.

Говорячи про те, що було вручено главі російської держави приймаючою стороною, помічник президента РФ Юрій Ушаков зауважив, що це “теж хороші подарунки”. Він не став говорити про те, що саме було презентовано, але натякнув, що “вони пов’язані із зображенням нашого президента”.

“Там кілька варіантів зображень, усі при цьому досить художні, включно з бюстами”, — розповів він.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Росії оштрафують батьків дев’ятикласників за відмову слухати стоячи гімн «наддержави»

У російському Нальчику оштрафують батьків учнів дев'ятого класу, які на випускному відмовилися стати під час…

2 хв. ago

Штрафи за неявку у ТЦК можуть бути нескінченними: шлях до 160 тисяч – невеликий

Адвокат Лариса Кісь звернула увагу на серйозні проблеми, з якими стикаються чоловіки, які не приходять…

3 хв. ago

У Міноборони повідомили, скільки українців оновили свої дані через Резерв+

В Україні добігає кінця термін, коли українцям потрібно оновити свої військово-облікові дані у ТЦК, або через застосунок…

58 хв. ago

Ніколи не робіть це 07.07, бо трапиться біда

У неділю, маємо дзеркальну дату — 07.07.2024. Це означає, що нас чекає особливий день, сприятливий…

1 годину ago

Білий – тренд сезону: модний костюм на літо від Кайлі Дженнер

Популярна американська модель та блогерка Кайлі Дженнер полюбляє носити екстравагантні та нестандартні вбрання. Так, вона…

1 годину ago

Що включити в раціон жінкам за 50: поради дієтолога

Те, що людина регулярно їсть і п'є, має величезний вплив на здоров'я. Якщо вам за 50…

2 години ago