Categories: Курйози

Пасажири повтікали: поїзд зупинився посеред рейсу через нашестя білок (фото)

Оператор британської залізниці Great Western Railway (GWR) скасував потяг з Редінга до аеропорту Гатвік у годину пік після того, як дві білки влаштували на борту дебош. Про це пише видання The Telegraph.

На опублікованих у мережі кадрах можна побачити, як одна з тварин шукає між сидіннями крихти та залишки їжі. Оскільки гризуни відмовились виходити, потяг довелось зупиняти й пересаджувати пасажирів в інші вагони. Дехто стверджував, що навіть зазнав нападу.

“Це було побоїще. Білки залізли в задній вагон і напали на людей. Всі пасажири вибігли. Потім довелося закрити двері, щоб зупинити їх”, — розповідає один з очевидців.

За словами представника GWR, пасажири продовжили мандрівку після того, як непроханих гостей загнали в останній вагон, який начальник поїзда закрив на ключ.

Коли потяг зупинився на кінцевій станції, співробітники залізниці за допомогою арахісу та мітел упродовж 30 хвилин виманювали білок з салону. Не впоравшись з викликами, начальник поїзда вирішив відправити рейс назад в Редінг, щоб позбутися шкідників.

Білка шукала між сидіннями крихти та залишки їжі Фото: Great Western Railway

“Ми всі чули про виправдання “замело колії”, але напад білок — це щось нове”, — прокоментував цю історію інший свідок.

Пізніше з’явилась офіційна заява перевізника з поясненням обставин та наслідків курйозного інциденту.

“Ми підтверджуємо, що поїзд 0854 “Редінг — Гатвік” довелось зупинити на станції Редхілл після того, як кілька білок забігли у вагони, порушивши правила. Намагалися зняти їх з рейсу на станції Редхілл, але одна з них відмовилася йти”, — йдеться в повідомленні.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

51 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

53 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

55 хв. ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

56 хв. ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

59 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

60 хв. ago