Categories: Курйози

Мережа вибухнула мемами про створення ядерної зброї в Україні: добірка найкращих

Після того, як видання Bild опублікувало новину про нібито плани України створити зброю масового знищення, Міністерство закордонних справ України негайно спростувало ці чутки. У заяві відомства підкреслено, що Україна залишається вірною своїм зобов’язанням у рамках Договору про нерозповсюдження ядерної зброї. Проте, як тільки така тема спливла, інтернет-спільнота не змогла втриматися від жартів.

Соцмережі швидко наповнилися мемами, висміюючи ідею «ядерної України». Користувачі жартують, що українці, які вже звикли збирати кошти на дрони, танки та іншу допомогу армії, цілком могли б профінансувати і ядерну програму. Від «донатів на бомбу» до «смертельних мопедів» — творчість українців не має меж.

У соцмережах жартують, що українці ще не донатили на ядерну зброю, але з їхньою звичкою долати будь-які труднощі, це не стало б несподіванкою.

Один з найпопулярніших мемів — картинка, де обличчя Володимира Зеленського замінює обличчя лідера КНДР Кім Чен Ина. Здається, користувачі вирішили, що якщо хтось у світі має виготовити ядерну зброю, то Зеленський буде ідеальною кандидатурою для такої ролі.

Однак, щоб усунути будь-які сумніви, МЗС України наголошує: країна залишається відданою учасницею Договору про нерозповсюдження ядерної зброї, і ніяких планів на розробку зброї масового знищення не існує.

Романчук Микола

Recent Posts

Прогноз погоди на вихідні 19–20 жовтня: беріть парасольки та вдягайтесь тепліше

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

23 хв. ago

Осінні канікули 2024: 5 крутих місць для сімейного відпочинку з дітьми

Осінні канікули — це чудова нагода провести час з сім’єю і вирушити у незабутню подорож.…

25 хв. ago

Золота осінь повертається: Україну накриє тепло з Європи

Хоча осінь традиційно готує Україну до холодних температур, цього разу природа приготувала сюрприз. За даними…

34 хв. ago

У Польщі відбувається хвиля масових звільнень – ЗМІ

Кількість звільнених працівників у Польщі продовжує зростати. Про це пише газета Dziennik Gazeta Prawna. Експерти говорять про…

40 хв. ago

Бог шлюбу: Японець має 4 дружин, 2 коханок і 10 дітей

36-річний Рюта Ватанабе з північної префектури Хоккайдо, Японія, вирішив побудувати сімейне життя, яке кидає виклик…

1 годину ago

Lufthansa отримала рекордний штраф за дискримінацію єврейських пасажирів

Авіакомпанія Lufthansa опинилася в епіцентрі скандалу після звинувачень у дискримінації, коли групі єврейських пасажирів відмовили…

1 годину ago