Categories: Курйози

Чекав 50 років: фермер повернув свій Rolex після того, як його з’їла корова

Британський фермер знову став власником годинника Rolex через 50 років після того, як його з’їла корова. Про це пише видання Daily Star.

Зазначається, що 95-річний Джеймс Стіл носив годинник у 1974 році, коли одного разу ремінець ослаб, і одна з його дійних корів насміхалася над ним. Фермер тривалий час вважав, що годинник сам “з’явиться”, проте цього так і не відбулося, тому він був змушений придбати собі новий Rolex.

Годинник вдалося розкопати й повернути Стілу лише після того, як металошукач Ліам Кінг попросив дозволу на сканування поля. Джеймс Стіл, який проживає в Освестрі, що у графстві Шропшир, заявив про велике задоволення, оскільки йому повернули його старий годинник.

Фермер Джеймс Стіл

“Був один морозний ранок, і ми відправляли корів до ветеринара. Ремінець мого годинника Rolex)ослаб, і корова його з’їла. Я його старанно шукав, але так і не знайшов. Я ніколи не думав, що побачу його знову”, — розповів фермер.

У відповідь на запитання, чи готовий він знову одягнути свій годинник, він сказав, що “шансів немає”. При цьому він продовжив, що ремонт годинника буде коштувати “ціле багатство”, тому він згоден просто отримати його на пам’ять.

Фермеру повернули його годинник

При цьому син Джеймса Ендрю, який зараз обробляє ту саму землю на фермі Treflach Hall в Освестрі, Шроп, сказав, що втрачений Rolex вважається “частиною сімейної історії”.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Залишилося 7 днів”: чоловік виявив моторошну знахідку за своїм сміттєвим баком (фото)

Повернувшись пізно ввечері додому з роботи, чоловік жахнувся, виявивши поруч зі сміттєвим відром трикутну язичницьку…

51 хв. ago

Подорож на край світу: за чим вікінги пливли до самого серця Арктики

Вікінги розпочали надзвичайні пошуки дорогоцінної слонової кістки, просунувшись у найвіддаленіші північні регіони Землі. Пошуки привели…

53 хв. ago

Не можна залишати: експерт назвав електричні прилади, які “висмоктують” гроші

Криза вартості життя все ще залишається реальністю і багато людей намагаються заощадити гроші там, де…

55 хв. ago

Нетаньягу назвав причину ліквідації лідера “Хезболли”

Вчора внаслідок авіаударів Ізраїль ліквідував лідера "Хезболли". Сьогодні, 28 вересня, ізраїльський прем'єр-міністр Беньямін Нетаньягу назвав…

1 годину ago

Без нього за кермо не пустять: водіям потрібно отримати спеціальний код

З метою підвищення безпеки дорожнього руху та гармонізації українського законодавства з європейськими стандартами, в Україні…

1 годину ago

Дженніфер Лопес показала Бену Аффлеку, що він втратив (фото)

55-річна американська акторка і співачка Дженніфер Лопес, яка 20 серпня подала на розлучення з Беном Аффлеком через…

1 годину ago