Categories: Курйози

Прибиральниця готелю у Туреччині викинула люксові кросівки росіянина

Новенькі кросівки Balenciaga росіянина, який відпочивав в одному з п’ятизіркових готелів Туреччини, знайшли своє ідеальне місце – у смітнику. Туди вони потрапили після того, як покоївка Elegance Hotel прибирала номер туриста.

Як пише туристичний сервіс Tourdom, росіянин навіть не встиг їх одягнути. До відпочинку Мармарисі відпочивальник влаштував шопінг у Стамбулі, де і купив пару новеньких Balenciaga. Кросівки лежали у брендованому пакеті в номері, а чоловік їх вирішив не ховати, адже не переймався за безпеку власних речей.

Вже після того, як росіянин побачив відсутність Balenciaga, він звернувся на рецепцію. 

«Після додаткового з’ясування всіх обставин ситуації у персоналу адміністрація готелю йому відповіла, що покоївка прийняла пакет за сміття і викинула його разом з рештою відходів під час прибирання. Як стверджує турист, жодним чином компенсувати втрату майна готель своєму гостеві не запропонував. При цьому сам турист упевнений, що пакет пропав невипадково – сплутати кросівки зі сміттям дуже складно»,  – пише ресурс. 

Ціна деяких моделей взуття бренду Balenciaga у Росії  у посередників морже становити до $400-500.

Росіянин вважає, що його новеньке взуття не могли так просто сплутати зі сміттям, а, ймовірно, покоївка привласнила його собі. Що цікаво, поліцію він вирішив не викликати, адже не знав, як можна судитися з готелем в чужій країні.

«Він спробував простежити долю кросівок через свого гіда, але це також не увінчалося успіхом. Не допомогло прояснити свої права та звернення на гарячу лінію до туроператора»,  – йдеться у публікації.

Як вважають російські юристи, йому не потрібно було звертатися до суду, але поліцію про цю подію варто було повідомити. Ба більше, відповідальність за таку крадіжку мав понести передусім туроператор, а не турецький готель.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

22 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

31 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

38 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

43 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

49 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

60 хв. ago