Меган Маркл осоромилася на врученні нагороди принцу Гаррі (відео)

Меган Маркл на врученні нагороди після благодійного матчу з поло в Маямі попросила жінку не позувати поруч із принцом Гаррі, коли піднесла йому трофей, і цей момент потрапив в об’єктиви камер не тільки глядачів, а й знімальної групи Netflix, яка збирає матеріал для майбутнього спортивного проєкту герцога Сассекського для стримінгового сервісу, повідомляє Daily Mail.

За інформацією видання, дружина принца Гаррі вийшла на сцену, щоб вручити нагороду, і коли вони готувалися позувати для спільного фото, до них підійшла ще одна жінка, яка побажала стати з іншого боку від Маркл, біля принца Гаррі.

Меган кілька секунд пояснювала їй, що та не повинна стояти там, де зараз, і попросила перейти її на інше місце. Зрештою жінка зробила, як її просили, через що їй навіть довелося присісти під кубком, щоб змінити позицію.

На заході Меган Маркл була в білому вбранні за $800 від каліфорнійського дизайнера Гайді Меррік. Струмливий білий сарафан з ефектним бантом і вирізом на спині вона поєднала з сумкою Maison Valentino за $3300 і бежевими човниками на підборах.

Гаррі змагався в поло зі своїм давнім приятелем Начо Фігерасом. Пізніше Сассекси позували з Начо, якого називали “Девідом Бекхемом у поло”, і його дружиною Дельфіною Блак’є.

“Він виглядав типовим мережевиком — тиснув руки, посміхався для фотографій. Він виглядав у своїй стихії”, — сказав один із глядачів.

Наразі Меган і Гаррі продовжують роботу над двома проєктами для Netflix у рамках поточної угоди з потоковим гігантом на суму $100 мільйонів. Маркл зосередиться на темах, пов’язаних зі способом життя, як-от садівництво і кулінарія, а Гаррі зануриться в елітарний світ професійного поло.

Ольга Степанова

Recent Posts

Стане “золотою”? Експерти прогнозують стрімкий ріст тарифу на воду з 1 червня

В Україні останні місяці активно обговорюють подорожчання електроенергії для населення, але з 1 червня 2024 року…

4 хв. ago

Наклали чотири шви: стали відомі подробиці стану здоров’я Усика після перемоги над Ф’юрі

Новоспеченому абсолютному чемпіону світу в надважкій вазі Олександру Усику наклали чотири шви через розсічення над правим оком після перемоги над Тайсоном Ф'юрі. Про…

12 хв. ago

Існує щось гірше: колишній розвідник з Пентагону заявив, що боятись треба не прибульців

Колишній мисливець за НЛО, фізик та розвідник Шон Кіркпатрік, який працював у Пентагоні, занурився в…

23 хв. ago

Штрафи та електронні повістки: у Міноборони дали відповідь на запитання про мобілізацію

У Міністерстві оборони України відповіли на поширені запитання щодо мобільного застосунку "Резерв+" для оновлення даних…

31 хв. ago

Гра на поразку. Як і чому російська пропаганда впливає на союзників України

Про те, що Росія суттєво активізувала свої зусилля з дезінформації, аби дискредитувати Україну, повідомляє CNN. За оцінкою…

41 хв. ago

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Новий закон про мобілізацію в Україні вносить зміни в процес визначення хто може бути призваний…

52 хв. ago