Меган Маркл осоромилася на врученні нагороди принцу Гаррі (відео)

Меган Маркл на врученні нагороди після благодійного матчу з поло в Маямі попросила жінку не позувати поруч із принцом Гаррі, коли піднесла йому трофей, і цей момент потрапив в об’єктиви камер не тільки глядачів, а й знімальної групи Netflix, яка збирає матеріал для майбутнього спортивного проєкту герцога Сассекського для стримінгового сервісу, повідомляє Daily Mail.

За інформацією видання, дружина принца Гаррі вийшла на сцену, щоб вручити нагороду, і коли вони готувалися позувати для спільного фото, до них підійшла ще одна жінка, яка побажала стати з іншого боку від Маркл, біля принца Гаррі.

Меган кілька секунд пояснювала їй, що та не повинна стояти там, де зараз, і попросила перейти її на інше місце. Зрештою жінка зробила, як її просили, через що їй навіть довелося присісти під кубком, щоб змінити позицію.

На заході Меган Маркл була в білому вбранні за $800 від каліфорнійського дизайнера Гайді Меррік. Струмливий білий сарафан з ефектним бантом і вирізом на спині вона поєднала з сумкою Maison Valentino за $3300 і бежевими човниками на підборах.

Гаррі змагався в поло зі своїм давнім приятелем Начо Фігерасом. Пізніше Сассекси позували з Начо, якого називали “Девідом Бекхемом у поло”, і його дружиною Дельфіною Блак’є.

“Він виглядав типовим мережевиком — тиснув руки, посміхався для фотографій. Він виглядав у своїй стихії”, — сказав один із глядачів.

Наразі Меган і Гаррі продовжують роботу над двома проєктами для Netflix у рамках поточної угоди з потоковим гігантом на суму $100 мільйонів. Маркл зосередиться на темах, пов’язаних зі способом життя, як-от садівництво і кулінарія, а Гаррі зануриться в елітарний світ професійного поло.

Ольга Степанова

Recent Posts

Нестача сну та постійні походи “на каву” – доріжка до тупості: сенсація від вчених

Кожен із нас хоч раз у житті стикався з ситуацією, коли через переробки, навчання, безсоння…

2 години ago

Названо три найкрасивіші жінки планети: визначали за формулою Леонардо да Вінчі

Експерти проаналізували обличчя зірок шоубізнесу, щоб виявити риси, які найбільше відповідають золотому перетину. У результаті…

2 години ago

Шукають пів трильйона гривень на війну і працівників ТЦК, яких майже 100 тисяч – нардепка

Народна депутатка Мар’яна Безугла вважає, що озвучена потреба у пів трильйона гривень, яких бракує для…

2 години ago

ФОПам в Україні запропонують купити бронь від мобілізації: які варіанти готують

В Україні ще не діє економічне бронювання від мобілізації ні для юросіб, ні для фізосіб-підприємців (ФОП). Тобто "ФОПи поки…

3 години ago

Зловживання на 12 мільйонів: оголосили підозру колишнім нардепу та заступнику міністра енергетики

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосили про підозру колишньому народному депутату, колишньому заступнику міністра та…

3 години ago

Мобілізація по-новому: хто отримає право на виїзд за кордон з 1 серпня

На початку кожного місяця на українців, традиційно, чекають різні зміни у тих чи інших сферах…

3 години ago