Categories: Курйози

У Львові водій порушив ПДР та став зіркою курйозного відео

У Львові нещодавно стався інцидент, який можна описати як суміш абсурду та безвідповідальності. В одному з районів міста водій позашляховика вирішив, що правила дорожнього руху — це лише рекомендації, і тривалий час їхав проти напрямку руху по вулиці з одностороннім рухом.

Відповідне відео опублікував місцевий Telegram-канал “Львівич”. Хоча точна дата події не уточнюється, відомо, що інцидент стався на житловому масиві Сихів, розташованому на південному сході міста. Здається, що водій автівки вирішив кинути виклик здоровому глузду та безпеці, прямуючи назустріч іншим автомобілям там, де це категорично заборонено.

На відео видно, як позашляховик Audi безтурботно рухається по проспекту Червоної Калини, ігноруючи основний потік авто. Інші водії, ймовірно, були спантеличені такою зухвалою поведінкою і змушені були пропускати порушника, щоб уникнути можливого зіткнення. Судячи з відео, цей небезпечний маневр тривав кількасот метрів.

Але на цьому історія не закінчується. Коли автомобіль нарешті дістався до місця розвороту, водій переїхав на інший бік проспекту. Проте, замість того, щоб повернутися до нормального руху, він знову продовжив їхати назустріч іншим автомобілям. Можливо, він вважав себе героєм фільму про шпигунів або просто вирішив випробувати терпіння інших учасників дорожнього руху.

Цей випадок викликав бурхливе обговорення в соціальних мережах. Користувачі висловлюють обурення та задаються питанням, де була поліція в цей момент і чому такі водії залишаються безкарними. Дехто жартує, що водій, мабуть, отримав права в кіндер-сюрпризі, але ситуація насправді далеко не смішна.

Подібні порушення правил дорожнього руху не лише створюють аварійні ситуації, але й підривають довіру до системи контролю на дорогах. Якщо кожен буде діяти за власними правилами, то на наших вулицях запанує хаос.

Романчук Микола

Recent Posts

Те, що робить Меган Маркл звучить, як погроза

Дружина принца Гаррі зустрілася з групою дітей і підлітків у межах заходу, організованого американською організацією для…

17 хв. ago

Трамп запропонував використати армію проти “внутрішнього ворога” у день виборів президента

Кандидат у президенти США Дональд Трамп запропонував у день виборів задіяти армію для боротьби із…

27 хв. ago

КНДР перевела в боєготовність артилерію на кордоні з Південною Кореєю

У неділю Північна Корея наказала артилерійським підрозділам поблизу кордону з Південною Кореєю бути готовими до…

36 хв. ago

Христофор Колумб виявився євреєм. Сенсаційні результати дослідження ДНК

Вчені нарешті розкрили багатовікову таємницю походження Христофора Колумба, використавши ДНК-аналіз, результати якого були представлені в іспанському документальному фільмі…

44 хв. ago

Конфлікт між ТЦК та бізнесменом у Дніпрі: у центрі зробили заяву

У Дніпропетровському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відреагували на скандал навколо висловів місцевого бізнесмена. На…

52 хв. ago

США розгортають в Ізраїлі комплекс THAAD

Сполучені Штати Америки розгорнуть на території Ізраїлю батарею протиракетного комплексу THAAD. Як йдеться у офіційній заяві прес-секретаря Пентагону…

1 годину ago