Categories: Курйози

У Львові водій порушив ПДР та став зіркою курйозного відео

У Львові нещодавно стався інцидент, який можна описати як суміш абсурду та безвідповідальності. В одному з районів міста водій позашляховика вирішив, що правила дорожнього руху — це лише рекомендації, і тривалий час їхав проти напрямку руху по вулиці з одностороннім рухом.

Відповідне відео опублікував місцевий Telegram-канал “Львівич”. Хоча точна дата події не уточнюється, відомо, що інцидент стався на житловому масиві Сихів, розташованому на південному сході міста. Здається, що водій автівки вирішив кинути виклик здоровому глузду та безпеці, прямуючи назустріч іншим автомобілям там, де це категорично заборонено.

На відео видно, як позашляховик Audi безтурботно рухається по проспекту Червоної Калини, ігноруючи основний потік авто. Інші водії, ймовірно, були спантеличені такою зухвалою поведінкою і змушені були пропускати порушника, щоб уникнути можливого зіткнення. Судячи з відео, цей небезпечний маневр тривав кількасот метрів.

Але на цьому історія не закінчується. Коли автомобіль нарешті дістався до місця розвороту, водій переїхав на інший бік проспекту. Проте, замість того, щоб повернутися до нормального руху, він знову продовжив їхати назустріч іншим автомобілям. Можливо, він вважав себе героєм фільму про шпигунів або просто вирішив випробувати терпіння інших учасників дорожнього руху.

Цей випадок викликав бурхливе обговорення в соціальних мережах. Користувачі висловлюють обурення та задаються питанням, де була поліція в цей момент і чому такі водії залишаються безкарними. Дехто жартує, що водій, мабуть, отримав права в кіндер-сюрпризі, але ситуація насправді далеко не смішна.

Подібні порушення правил дорожнього руху не лише створюють аварійні ситуації, але й підривають довіру до системи контролю на дорогах. Якщо кожен буде діяти за власними правилами, то на наших вулицях запанує хаос.

Романчук Микола

Recent Posts

“Ми їх знайшли”: докази інопланетного життя виявлено — документаліст NASA

Телескопи на Землі виявили докази існування розумного інопланетного життя, і докази будуть оприлюднені менш ніж…

5 хв. ago

15 країн хочуть вимагати від Британії майже 300 мільярдів доларів репарацій за работоргівлю

Відразу 15 країн Карибського басейну вирішили зажадати від Великої Британії репарацій за збитки від работоргівлі.…

25 хв. ago

Чоловік станцював перед співробітниками ТЦК у Житомирі та став героєм дня в мережі

У Житомирі відбувся курйозний випадок, який швидко став вірусним у соціальних мережах. Чоловік влаштував справжнє…

38 хв. ago

Затриманням займалася Нацполіція: у ТЦК розповіли про події після концерту “Океану Ельзи”

Ввечері 11 жовтня працівники військкомату провели рейд після концерту гурту "Океан Ельзи" біля Палацу спорту в столиці.…

48 хв. ago

Ізраїльські танки увірвалися на територію бази миротворців ООН на півдні Лівану

У неділю, 13 жовтня, ізраїльські танки прорвалися через ворота бази миротворчих сил ООН на півдні…

57 хв. ago

Чому Росія хоче захопити шахту в Покровському районі: деталі від The Economist

Захоплення Росією найбільшої шахти України з видобутку коксівного вугілля в Покровському районі може спричинити катастрофічний…

1 годину ago