Categories: Курйози

Трамп рятує тварин, а навколо Гарріс нова конспірологія: у мережі публікують меми про дебати в США

У США 10 вересня відбулася одна з найбільш очікуваних політичних подій цього року. Кандидати в президенти Дональд Трамп та Камала Гарріс зійшлися в запеклих дебатах, чим не залишили користувачів мережі без їжі для обговорень.

Зокрема, вони звернули увагу на сережки Гарріс, які виявилися дуже схожими на проєкт крихітних навушників Nova. Тим самим, кандидата від демократів спробували викрити в обмані, оскільки використання навушників під час дебатів заборонено.

Інші користувачі відразу ж відзначили, що проєкт Nova поки навіть не потрапив у виробництво, а збір коштів на його виробництво досі триває на платформі Kickstarter.

Також користувачі мережі знайшли модель сережок, які носила Харріс на сайті бренду Tiffany & Co. Аксесуар там можна придбати за 800 доларів.

Однак значно більше уваги було приділено ляпу Трампа, який заявив, що жителі Спрингфілда нібито настільки бідні, що їм доводиться їсти собак та котів. Користувачі мережі згадали, що в однойменному місті мешкають персонажі франшизи Сімпсони, а тому негайно почали плодити меми з цього приводу.

Цікаво, що жартувати над цим почали і самі прихильники Трампа.

Як повідомлялося раніше, після дебатів американці висловили думку, що Харріс на дебатах була впевненішою і змогла обійти Трампа. А видання Time присвятило екс-президенту обкладинку нового номера, яку лаконічно підписали “У біді”.

Дмитрук Андрій

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

1 годину ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

1 годину ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

1 годину ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago