Categories: Курйози

“Заплющив очі”: нардепа звинуватили, що заснув у прямому ефірі, той відповів

Народний депутат від партії “Батьківщина” Олексій Кучеренко з’явився в ефірі телемарафону з заплющеними очима. Його запідозрили в тому, що він міг заснути під час прямої трансляції. Сам він заявив, що зазвичай заплющує очі коли слухає “заспокійливі мантри”. Парламентар спростував підозри про сон під час ефіру у дописі на сторінці Facebook.

Інформація про можливий інцидент з Олексієм Кучеренком з’явився у мережі близько 14 год. 8 квітня. Співзасновниця громадської організації “Спротив”, громадська активістка Марія Барабаш опублікувала кадри всеукраїнського телемарафону, зняті смартфоном.

На записі зафіксовано момент трансляції, коли стрічка новин внизу екрана розповідала про заяву міністра оборони Естонії, а запрошений гість пояснював аспекти накладання санкцій. Тим часом Кучеренко з’явився крупним планом на екрані: він був в окулярах, з заплющеними очима та відкинутою назад головою.

Барабаш пояснила, що, на її думку, нардеп спить, і це відбувається в ефірі телемарафону, на фінансування якого українці витрачають 2 млрд грн. Активістка запропонувала “скасувати телемарафон і спрямувати ці гроші на ЗСУ”.

Близько 16 год. на допис Марії відповів Олексій Кучеренко. Політик запевнив, що не спав, а слухав трансляцію з заплющеними очима. Пояснив, що саме таким способом має звичку слухати “мантри про світле майбутнє”, а також класичну музику.

Ситуація з телемарафоном – пояснення Кучеренка щодо сну Фото: Скриншот

Олексій Кучеренко — 63-річний нардеп від партії “Батьківщина”. Чоловік перебуває у Верховній Раді близько 10 років (з перервами), — вказується на порталі ГО “Рух ЧЕСНО”. У Раді 9 скликання він є заступником голови Комітету енергетики та житлово-комунального господарства.

Ольга Степанова

Recent Posts

В Німеччині чоловік на вулиці знайшов приголомшливу суму грошей: що він з ними зробив

У Німеччині чоловік знайшов на вулиці практично 16,5 тисяч євро. Громадянин звернувся до поліції та повернув їх власнику.…

5 хв. ago

Щоб перемогти у війні, Україна має мобілізувати 500 тисяч осіб, — Дикий

Щоб почати перемагати у війні, Україні потрібно мобілізувати 500 тисяч осіб. Про це розповів ветеран…

11 хв. ago

Росіяни проникають у тил ЗСУ через підземні тунелі — Newsweek

Російські окупанти риють підземні тунелі, щоб проникнути за лінію фронту в Україні та атакувати позиції ЗСУ…

1 годину ago

Піхота пройшла 1 км: ЗС РФ перерізали одну з доріг під Покровськом, — Bild (карта)

Підрозділи ЗС РФ зуміли просунутись вперед на Покровському напрямку, діставшись до однієї з другорядних доріг в…

1 годину ago

Кабмін змінив порядок бронювання під час мобілізації – Умєрову додали повноважень

Уряд на засіданні 2 липня вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними…

1 годину ago

Російські підводні човни проводять незаконні операції в Ірландському морі – Telegraph

Російські підводні човни проводили секретні операції в Ірландському морі і Збройні сили Великої Британії перейшли…

1 годину ago