Categories: Курйози

Вілл Сміт під час зйомок “Людей у ​​чорному” потужно пукав: зірок довелося евакуювати

Всесвітньо відомий голлівудський режисер, який керував зйомками культового фільму “Люди в чорному” Баррі Зонненфельд розповів про доволі курйозний випадок, який стався просто на знімальному майданчику. Тут “головним героєм” також був Вілл Сміт.

За словами режисера, Вілл Сміт так сильно пукнув під час зйомок комедії 1997 року, що людей із майданчика довелося евакуювати на три години.

Про цю історію вже пишуть американські таблоїди, щоб “згладити” історію з Пі Дідді та Віллом.

Уілл Сміт і Томмі Лі Джонс, скріншот: YouTube

Режисер згадав, що це сталося під час сцени, де Сміт і його напарник Томмі Лі Джонс їхали в автомобілі, який на високій швидкості перевертається і проїжджає по даху тунелю. Для цього акторів помістили усередину герметичної капсули.

“Є замки, які запобігають відкриття та падіння капсули. Я кажу: “Включи камеру”. І чую, як Вілл Сміт каже: “О, Господи, мені так шкода. Томмі, мені так шкода. Баз, принеси сходи”. У цей момент Томмі каже: “Все в порядку, Вілл. Не хвилюйся”, – розповів режисер.

Вілл Сміт, фото Getty Images

В результаті Джонс побіг сходами з капсули, щоб уникнути сморід. Через цей запах довелося евакуювати людей і призупинити зйомки на три години, сказав Зонненфельд.

Нагадаємо, що зовсім недавно до мережі потрапили фотографії з “білої вечірки” Пі Дідді, на які потрапив і актор Вілл Сміт. Шанувальники і так знали, що чоловік спілкувався з репером, але тепер факт того, що той ходив до нього на “брудні” заходи, підтвердився. До того ж, у соціальних ходять чутки про те, що актор брав із собою сина Джейдена.

Як і з іншими селебріті, Сміта стали масово “скасовувати” в коментарях соціальних мереж: “Ти впевнений, що ти хороший батько?”, “Перестань вдавати, що нічого не відбувається, все в курсі, що ти щось знаєш”, “Тебе судитимуть”.

Романчук Микола

Recent Posts

До 1700 гривень штрафу: що тепер слід знати водіям про обслуговування авто

Олександр Метоліді, автор каналу "АВТО ПРОЕКТ", у своєму новому відео розглядає важливі зміни у правилах…

8 хв. ago

Окупанти вивели на чергування ракетний комплекс, здатний нести ядерну зброю

Ракетний комплекс стратегічного значення "Ярс", що здатний нести ядерну зброю, було виведено окупантами на бойове чергування в Новосибірську.…

17 хв. ago

Адвокати розповіли все про повістки Укрпоштою: повний розбір нових реалій

Через зміни в законодавстві, повістка в поштовій скриньці тепер може опинитися у кожного військовозобов'язаного громадянина України.  Розповідаємо,…

25 хв. ago

Дострокові пенсії за віком: кому не доведеться працювати до 60 років

Вихід на пенсію за віком в Україні можливий по досягненню 60 років та за умови…

34 хв. ago

У Києві лунають вибухи – працює ППО

У  Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи, які чутно по всьому місту.  Повітряні сили повідомили про…

38 хв. ago

Катастрофа батискафу “Титан”: розкрито одне з останніх повідомлень екіпажу

Екс-член команди батискафу "Титан" заявив, що у 2019 році відмовився пілотувати судно, попри тиск, який на нього…

43 хв. ago