Categories: Курйози

У мережі висміяли 154-сантиметрового окупанта з позивним “Амбал”, який пішов на війну в 18 років

У мережі завірусилося прохання росіянки допомогти їй у пошуках зниклого безвісти сина-окупанта на позивний “Амбал”. На сміх штурмовика підняли через його зріст – 154 сантиметри – та 18-річний вік.

На момент підписання контракту вбивці-підлітку ледь виповнилося 18 років. Пости, де “Амбала” підняли на сміх, зʼявилися в Х (раніше Twitter).

У зверненні, яке начебто опублікувала мама окупанта в соцмережі “Вконтакте”, йшлося, що її син-вбивця – Зубков Віталій Сергійович – служив у 245-му полку, де побратими, кепкуючи з низького солдала, дали йому позивний “Амбал”.

Росіянину лише в кінці травня виповнилося 18 років, а востаннє він виходив на звʼязок 3 липня. Він має тату, шрами та курить сигарети, що можна побачити на фото.

Дитина-окупант стала “зіркою” мережі. Дехто жартує, що він народився, виріс і помер при диктаторові Володимирові Путіну, а інші насміхаються над позивним.

“Тільки подумайте: вони наплодили мільйони рашистів, радісно озброювали, постачали, проводили в нашу країну воювати, вбивати, руйнувати і вмирати. Наскільки нікчемним, жалюгідним і безперспективним має бути життя людини, щоб, будучи фактично ще дитиною, поїхати вбивати і руйнувати. Щоб померти, замість того, щоб жити”, – висловилися в Х.

“За такого малюка і компенсація маленька”, “І не жив, і не шкода”, “Це все від неякісного самогону”, “Вже своїх дітей утилізують”, “Зник хлопчик у трусиках, штурмовик, позивний “Амбал”. Орчиця шукає сина, здох у 18 рочків”, “Мабуть, сміялися щоразу, коли по рації називали позивний”, “Це орк чи гном?” – жартують у мережі.

Деякі юзери вже спробували простежити за життєвим шляхом горе-окупанта. Пишуть, що він із Волгоградської області, мав проблеми зі здоров’ям, але дівчина наполягла на тому, щоб її бойфренд підписав контракт і вирушив на війну. Сімʼя вважає, що “Амбал” зник біля Макіївки.

Ольга Степанова

Recent Posts

Хакери зламали криптобіржу BingX: з гаманців користувачів вивели крипту на $43 млн

Сінгапурська криптовалютна біржа BingX стала жертвою масштабної хакерської атаки. Злодії викрали криптовалюту на суму 43 мільйони доларів.…

3 хв. ago

Сталлоне купує розкішний маєток для своїх доньок майже за $25 млн (фото)

78-річний голлівудський актор Сильвестр Сталлоне вирішив зробити розкішний подарунок для трьох своїх доньок — Софії,…

10 хв. ago

Підвищення податків в Україні: хто і скільки платитиме з 1 жовтня

З 1 жовтня в Україні, ймовірно, збільшать податки. Відповідний законопроєкт може бути ухвалено в середині жовтня,…

19 хв. ago

На вихідних Україну несподівано розігріє до +27° (карта)

Вихідні в Україні будуть сухі та теплі. Опадів протягом 21 та 22 вересня не очікується.…

28 хв. ago

Бюджетна закуска із оселедця за 10 хвилин: сподобається всім

Оселедець – дуже смачна та бюджетна риба, яку можна їсти у маринованому вигляді, а також готувати…

36 хв. ago

Науковці визначили, скільки м’яса треба їсти на день і на тиждень: про це мало хто знає

Дослідження вчених показали, що м’ясо обов’язково треба включати до свого щоденного раціону. Якщо ви хочете…

45 хв. ago