Categories: Курйози

У мережі висміяли 154-сантиметрового окупанта з позивним “Амбал”, який пішов на війну в 18 років

У мережі завірусилося прохання росіянки допомогти їй у пошуках зниклого безвісти сина-окупанта на позивний “Амбал”. На сміх штурмовика підняли через його зріст – 154 сантиметри – та 18-річний вік.

На момент підписання контракту вбивці-підлітку ледь виповнилося 18 років. Пости, де “Амбала” підняли на сміх, зʼявилися в Х (раніше Twitter).

У зверненні, яке начебто опублікувала мама окупанта в соцмережі “Вконтакте”, йшлося, що її син-вбивця – Зубков Віталій Сергійович – служив у 245-му полку, де побратими, кепкуючи з низького солдала, дали йому позивний “Амбал”.

Росіянину лише в кінці травня виповнилося 18 років, а востаннє він виходив на звʼязок 3 липня. Він має тату, шрами та курить сигарети, що можна побачити на фото.

Дитина-окупант стала “зіркою” мережі. Дехто жартує, що він народився, виріс і помер при диктаторові Володимирові Путіну, а інші насміхаються над позивним.

“Тільки подумайте: вони наплодили мільйони рашистів, радісно озброювали, постачали, проводили в нашу країну воювати, вбивати, руйнувати і вмирати. Наскільки нікчемним, жалюгідним і безперспективним має бути життя людини, щоб, будучи фактично ще дитиною, поїхати вбивати і руйнувати. Щоб померти, замість того, щоб жити”, – висловилися в Х.

“За такого малюка і компенсація маленька”, “І не жив, і не шкода”, “Це все від неякісного самогону”, “Вже своїх дітей утилізують”, “Зник хлопчик у трусиках, штурмовик, позивний “Амбал”. Орчиця шукає сина, здох у 18 рочків”, “Мабуть, сміялися щоразу, коли по рації називали позивний”, “Це орк чи гном?” – жартують у мережі.

Деякі юзери вже спробували простежити за життєвим шляхом горе-окупанта. Пишуть, що він із Волгоградської області, мав проблеми зі здоров’ям, але дівчина наполягла на тому, щоб її бойфренд підписав контракт і вирушив на війну. Сімʼя вважає, що “Амбал” зник біля Макіївки.

Ольга Степанова

Recent Posts

Київ піднявся на перше місце в світі за забрудненістю повітря: не виходьте на вулицю

Через пожежі в екосистемі на Київщині українська столиця посіла перше місце в світі за рівнем…

8 секунд ago

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

9 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

22 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

32 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

45 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

1 годину ago