Categories: Курйози

У мережі висміяли 154-сантиметрового окупанта з позивним “Амбал”, який пішов на війну в 18 років

У мережі завірусилося прохання росіянки допомогти їй у пошуках зниклого безвісти сина-окупанта на позивний “Амбал”. На сміх штурмовика підняли через його зріст – 154 сантиметри – та 18-річний вік.

На момент підписання контракту вбивці-підлітку ледь виповнилося 18 років. Пости, де “Амбала” підняли на сміх, зʼявилися в Х (раніше Twitter).

У зверненні, яке начебто опублікувала мама окупанта в соцмережі “Вконтакте”, йшлося, що її син-вбивця – Зубков Віталій Сергійович – служив у 245-му полку, де побратими, кепкуючи з низького солдала, дали йому позивний “Амбал”.

Росіянину лише в кінці травня виповнилося 18 років, а востаннє він виходив на звʼязок 3 липня. Він має тату, шрами та курить сигарети, що можна побачити на фото.

Дитина-окупант стала “зіркою” мережі. Дехто жартує, що він народився, виріс і помер при диктаторові Володимирові Путіну, а інші насміхаються над позивним.

“Тільки подумайте: вони наплодили мільйони рашистів, радісно озброювали, постачали, проводили в нашу країну воювати, вбивати, руйнувати і вмирати. Наскільки нікчемним, жалюгідним і безперспективним має бути життя людини, щоб, будучи фактично ще дитиною, поїхати вбивати і руйнувати. Щоб померти, замість того, щоб жити”, – висловилися в Х.

“За такого малюка і компенсація маленька”, “І не жив, і не шкода”, “Це все від неякісного самогону”, “Вже своїх дітей утилізують”, “Зник хлопчик у трусиках, штурмовик, позивний “Амбал”. Орчиця шукає сина, здох у 18 рочків”, “Мабуть, сміялися щоразу, коли по рації називали позивний”, “Це орк чи гном?” – жартують у мережі.

Деякі юзери вже спробували простежити за життєвим шляхом горе-окупанта. Пишуть, що він із Волгоградської області, мав проблеми зі здоров’ям, але дівчина наполягла на тому, щоб її бойфренд підписав контракт і вирушив на війну. Сімʼя вважає, що “Амбал” зник біля Макіївки.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago