Categories: Курйози

“Це найкращий доказ”: кумедне відео зі сніговою людиною стало вірусним у соцмережах

Вірусна поява в лісах Оклахоми міфічної істоти Бігфута, схожої на снігову людину, викликала бурю емоцій в інтернеті. Однак правда, що ховається за кадрами, які було переглянуто понад 7 мільйонів разів, багатьох розчарує, пише британське видання Daily Mail.

@e_man580 Scariest moment of my life and I really think I caught a fucking Bigfoot on camera in parallel forest. I wakes just doing some sight seeing and enjoying the day and saw something in the distance. Im still shaking as I type this. #bigfoot #sighting #oklahoma #parallelforest #fyp #scared ♬ original sound – E_ManAlfaro

У майже десятисекундному ролику показано, як волохата, схожа на людину істота притулилася до дерева в лісі та жує вкриту листям гілку, перш ніж помітити спостерігача, що визирає з-за дерев.

Спостерігач у страху і поспіху втік з місця події, а потім опублікував відео зустрічі, підписавши його: “Найстрашніший момент у моєму житті, і я справді думаю, що спіймав чортового Бігфута на камеру в Паралельному лісі”.

“Я просто оглядав визначні пам’ятки та насолоджувався днем і побачив щось вдалині. Я все ще трясуся, коли друкую це”, — додав автор.

Ще одне відео показує великого волохатого звіра з іншого ракурсу, що з’являється з-за дерев, щоб станцювати під пісню “Turn Down for What”.

Виявилося, що на кадрах зображений співробітник магазину Bigfoot Head Shop, одягнений у костюм для рекламної акції свого магазину.

Спочатку вірусний кліп замислювався як тизер-анонс, покликаний “підняти інтерес місцевих жителів до майбутньої реклами магазину”, але зараз магазину доводиться “відбиватися” від мисливців за викриттями.

Багато хто поділився своїми думками з приводу цього явища в соціальних мережах. Одні єхидно зазначають, що все виглядає не так однозначно, оскільки відео “дуже реалістичне”.

“Це не може бути він, справжній бігфут розмитий, ви хіба не бачили фотографії?”, — коментують противники теорії “снігової людини”.

“Це найкращий доказ на цей момент”, — усе таки не втрачають надії користувачі соцмереж на “контакт” із єті.

Співвласниця Bigfoot Head Shop розповіла, що не очікувала, що відео пошириться зі швидкістю лісової пожежі, проте відчутного зростання обсягів продажів все одно поки не спостерігається.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Смерть, яка не знає міри: вчені розповіли про зв’язок популярних напоїв із розвитком раку

Вживання алкоголю здавна асоціюється з соціальними зв'язками і розслабленням, і багато хто колись вважав, що…

5 хв. ago

У Житомирі вздовж берега річки Тетерів зафіксовано масовий мор риби

У Житомирі зафіксували масовий мор риби вздовж берега річки Тетерів в районі Корбутівки. За цим…

9 хв. ago

“Великий удар під дих Москві”: нардеп Дунда запропонував ЗСУ зайти в Білорусь

Нещодавно самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявляв, що їм потрібно готуватися до війни, як уже зараз…

33 хв. ago

Жінку оштрафували на 140 тисяч гривень через ТЦК і забрали телефон

У Чернігівській області жінку оштрафували на 140 тисяч гривень за те що вона у місцевому…

45 хв. ago

Не наші методи: нардеп “Слуги народу” вважає, що гроші добровольцям ЗСУ не потрібні

Народний депутат Ігор Кривошеєв називає виплати військовим "неправильною мотивацією". Народний депутат від "Слуги народу" Ігор Кривошеєв вважає,…

51 хв. ago

Через густий туман у Києві трапилось багато серйозних ДТП: подробиці та фото, відео

У суботу, 5 жовтня, Київ опинився в умовах густого туману, що спричинило значне ускладнення ситуації…

1 годину ago