Categories: Курйози

Не свистів у хаті: чоловік чиновниці на ліжку з доларами став героєм нової порції мемів

Вже другий день не зупиняються меми та жарти з приводу того, що у керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи знайшли майже 6 мільйонів доларів США готівкою. Зокрема іронізують з фото чоловіка чиновниці, який лежить на ліжку, вкритому пачками доларів.

Українці жартують, що це навіть не фінансова подушка, а фінансовий матрац. Ще один дотепний мем побудований на прикметах.

“Не виносив сміття після заходу сонця, не свистів у хаті. І осьо”, — підписав автор мему фото чоловіка на ліжку з доларами.

Є й інші смішні та влучні підписи на цьому епічному кадрі. Наприклад, “коли на день народження тобі набажали побільше грошей”.

Нагадаємо, керівницю Хмельницького обласного МСЕК та її сина, який обіймає керівну посаду у головному управлінні Пенсійного фонду України у Хмельницькій області, викрили на незаконному збагачені. За даними ДБР, гроші в їхній квартирі були практично в кожному куточку – у шафах, шухлядах, нішах. В робочому кабінеті чиновниці було виявлено 100 тис. доларів США та низку підроблених медичних документів, а також списки ухилянтів із прізвищами та фіктивними діагнозами.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Тепер біда не лише від «Шахедів»: у ЗСУ розповіли, чим росіяни дедалі частіше атакують Україну

Російські загарбницькі війська дедалі частіше, крім "Шахедів", використовують дрони невстановленого типу. Але вони часто потрапляють…

9 хв. ago

Київ накриє сильна злива: синоптики зробили прогноз погоди на 6 жовтня

У ніч на 6 жовтня Київ та область накриє сильна злива, яка протримається до вечора.…

11 хв. ago

Затримано голову Хмельницької МСЕК, яка викидала сумки з 500 тис. дол. через вікно

Працівники ДБР затримали керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, яку підозрюють у незаконному збагачені. Напередодні у службових кабінетах і…

18 хв. ago

Вчені розгадали секрет привабливості картини “Дівчина з перловою сережкою”

Вчені виміряли реакцію мозку під час перегляду картини "Дівчина з перловою сережкою" Яна Вермера та…

26 хв. ago

Україна перейшла до повільного відступу: NYT описала ситуацію на фронті

В умовах значної чисельної переваги ворога Україна змушена вдаватися до тактики повільного відступу із запеклими боями,…

28 хв. ago

Світло знову продають по 2,64 грн за кВт, але не для всіх: кому пощастило

З 1 жовтня тариф на електроенергію знизиться з 4,32 до 2,64 грн за 1 кВт*год.…

34 хв. ago